אמנון אפוי בירקות טריים
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לאמנון אפוי בירקות טריים ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 1 אמנון
- 1בצל פרוס לעיגולים
- 1 גזר חתוך לפרוסות דקות
- 6 פטריות שמפיניון פרוסות
- מיץ מחצי לימון
- כוסברה קצוצה או עשב תיבול טרי אחר
- מלח
- פלפל
- נייר פרגמנט
אופן ההכנה
חותכים את נייר הפרגמנט לצורת לב גדול ומשמנים במעט שמן. מערבבים את כל הירקות בקערה. מניחים 1/3 מתערובת הירקות על חצי ''לב'' מנייר הפרגמנט. על תערובת הירקות מניחים את הדג. ממלאים את בטן הדג בשליש נוסף מתערובת הירקות ואת הירקות הנותרים מניחים על הדג עצמו. מתבלים במעט מלח, פלפל ומיץ לימון, עוטפים ומהדקים היטב את השוליים (כפי שהודגם בהדרכה). אופים בתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות כ - 18 דק'.
הגשה
מגישים עטוף במרכז צלחת גדולה בלווי חצי לימון וצרור פטרוזיליה טרייה
הערות
המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים
קישורים:פרתם