"מטבח לילה" הינה מסעדה חדשה בבעלותו של השף יואב בלימן ברחוב לילינבלום בתל אביב. המסעדה משלבת אוכל ברמה גבוהה, לצד אלכוהול איכותי, ומיועדת לבני כל הגילאים. בין המנות ניתן למצוא: סביצ׳ה דג לבן קוביות עגבניה, פונדו חזה עוף לטבילה ברטבים מתחלפים, שרימפס בבירה וצ'יפוטלה ועוד.
מיט קיטצ’ן היא מסעדת שף כשרה, המעניקה מענה לשומרי המסורת בלי להתפשר על הטעם – ממש בלב תל אביב. תפריט המסעדה נבנה ע”י אלעד לוי ונדב נצר, שני שפים מובילים בתרבות הקולינרית המקומית, שהופכים נתחים מובחרים למנות מוקפדות. לצד הנאות הבשרים אפשר למצוא במסעדה התל אביבית יינות משובחים וקינוחים מפתים, שמכינים במקום בקונדיטוריה פרטית. מאווירת הבראסרי המזמינה של המסעדה אפשר ליהנות גם במסגרת אירועים פרטיים ועסקיים.
Meatery (מיטרי), שוכנת במבנה 8 במתחם התחנה. המסעדה הינה מסעדת בשר קצת אחרת, המתפרשת על 2 מפלסים וכוללת מרפסת מקורה וחסינה מפני גשמים ורוחות הצופה לנוף המרהיב של יפו העתיקה.
מיידלה הוא בר מסעדה בפלורנטין. בצסעדה תפריט אוכל עשיר טבעוני ובשרי גינס מהחבית תפריט אלכוהול עשיר במחיר אחיד
המקום מתמחה בסנדוויצ'ים ואוכל בריאות. האוכל טרי ומוכן במקום, במטבח הפתוח לקהל.
בר "מסקל" בשכונת פלורנטין התל אביבית, מציע חוויה מקסיקנית אותנטית, הן מבחינת האוכל - טורטיות אמיתיות, טאקו ועוד, הן מבחינת האווירה והן מבחינת השירות עם חיוך.
בר מסעדה במרכז תל אביב, המציע תפריט עשיר עם מגוון מנות בשריות, פסטות, פירות ים ועוד, וכמובן תפריט אלכוהול משובח.
במרקט תוכלו ליהנות ממגוון מנות המגיעות מהמטבח האיטלקי, האסיאתי, הישראלי והצרפתי, עם השפעות ים תיכוניות. בין המנות: מרקים ביתיים מפנקים, סלטים מרעננים, כריכים ועוד.
מתיתיהו הוא בר שכונתי שמאחוריו עומד שרון סבח (שיין אנד שארפ, טורקיז, מקס ברנר).