טפאו הרצליה נפתחה אחרי ארבע שנות פעילות של טפאו תל אביב בכדי להרחיב את החוויה הספרדית לקהל השרון. בטפאו הבר התוסס מהווה חלק מרכזי במסעדה, כשהחלל הגדול עוצב בהשראת האמן הספרדי חואן מירו עם דגש על צבעים חמים ועץ. טפאו הינה מסעדת ובר טאפאס וסביצ'ה המספקת לאורחיה חוויה ספרדית תוססת. המטבח של טפאו מציע מנות טאפאס מספרד וסביצ'ה מדרום אמריקה.
מסעדת ים 7 הינה מסעדת דגים ופירות ים הממוקמת בטיילת הרצליה. בתפריט של מסעדת ים 7 דגים ובשרים על גריל פחמים, מאכלי ים ומאזטים ים תיכוניים לצד תפריט יינות עשיר ובר מגוון. ניתן לערוך אירועים הכוללים עד 180 מוזמנים בקיץ ו-70 בחורף.
מסעדת עד העצם של אחים יורם וארי ירזין (שבבעלותם המסעדות המובילות בארץ זוזוברה, מוזס, קפה איטליה וטוני וספה)
שגב - מטבח טרי וססגוני
מסעדת אל חאג' אבו חאלד הינה מסעדת בשרים על האש, דגים וסלטים. אל חאג' בעצמו הפך את מסעדת "אל חאג' אבו חאלד" למסעדה מזרחית אותנטית, כשקישט את הקירות בציור קיר מדברי, הציב מנגל גחלים לקפה שחור אסלי והפך את האווירה במקום לחמימה וביתית. השף עבד רוקח במטבח של מסעדת "אל חאג' אבו חאלד" מאכלים מזרחיים משובחים, בהם מגוון סלטים, כמו ג'רג'יר, פאטוש, חציל יווני, לימון, מטבוחה, תבולה, סלסה ובצל. בין המנות הראשונות תמצאו חומוס עם תוספות או בלעדיהן, לבנה כדורים עם זעתר, פטריות, קובה ופלאפל. תוכלו לבחור במרק ירקות או שעועית או לקפוץ ישר לעיקריות המפורסמות של "אל חאג' אבו חאלד", ביניהן גריל מעורב, לבבות עוף, כבד ברוטב בצל וצנובר, סינייה עם עגבניות וצנובר, סטייק פרגיות וקבב כבש. במסעדת "אל חאג' אבו חאלד" ניתן לקיים אירועים בחדר הפרטי (עד 70 אורחים), וגם להזמין שירותי קייטרינג מהמסעדה ל-100 איש.