טפאו הרצליה נפתחה אחרי ארבע שנות פעילות של טפאו תל אביב בכדי להרחיב את החוויה הספרדית לקהל השרון. בטפאו הבר התוסס מהווה חלק מרכזי במסעדה, כשהחלל הגדול עוצב בהשראת האמן הספרדי חואן מירו עם דגש על צבעים חמים ועץ. טפאו הינה מסעדת ובר טאפאס וסביצ'ה המספקת לאורחיה חוויה ספרדית תוססת. המטבח של טפאו מציע מנות טאפאס מספרד וסביצ'ה מדרום אמריקה.
מסעדת ים 7 הינה מסעדת דגים ופירות ים הממוקמת בטיילת הרצליה. בתפריט של מסעדת ים 7 דגים ובשרים על גריל פחמים, מאכלי ים ומאזטים ים תיכוניים לצד תפריט יינות עשיר ובר מגוון. ניתן לערוך אירועים הכוללים עד 180 מוזמנים בקיץ ו-70 בחורף.
מסעדת עד העצם של אחים יורם וארי ירזין (שבבעלותם המסעדות המובילות בארץ זוזוברה, מוזס, קפה איטליה וטוני וספה)
שגב - מטבח טרי וססגוני
סניף נוסף למסעדת אוסקה, בלב הרצליה פיתוח. באוסקה נעשה שימוש בחומרי הגלם הטריים והטובים ביותר הנמצאים בשוק, וזאת תוך שמירה על אותנטיות הטעמים האסייתים והתאמה קלה לחך הישראלי. אוסקה כבר ידועה בזכות שני סניפיה הראשונים כמסעדה המספקת חוויה אסיאתית אותנטית וכשרה, במחיר הוגן.
מסעדת דגים חלבית בהרצליה פיתוח. תפריט עשיר של פסטות, דגים, סושי ועוד. ניתן לעשות אירועים במקום