באחת הפינות של יפו, ממוקמת מסעדת ג׳מה (באיטלקית: אבן-חן, פנינה).
על התפריט העשיר ממונה השף רמי אמינוב, אותו תכנן בסגנון יומן מסע.
אחרי מסעות והשתלמויות קולינריות בארץ המגף, החליט לפתוח מקום בו יוכל לבשל מנות קלאסיות בפרשנות אישית,
תוך כדי שמירה על טריות חומרי הגלם וחיבורם למקום.
במסעדת ג'מה הפסטות נעשות מידי יום בעבודת-יד, הפיצות בסגנון נאפוליטני נאפות בטאבון מיוחד, מיובא מאיטליה.
בין המנות: פפרדלה שוק טלה, ניוקי דלורית ומרווה, פילה בורי מהטאבון, ריזוטו סלק ועוד.
ג'מה עוצבה בסגנון נקי ובצבעוניות עדינה, תוך מתן כבוד לבניין העתיק בו ממוקמת המסעדה, ע״י סטודיו האדריכלים: ׳הייבלום-שפר׳.