מסעדת נינה ביאנכה תגיש תפריט הכולל שש מנות פתיחה למרכז השולחן, המוגשות לצד בריוש חלב וטרשי חמאה חומה, מנה עיקרית לבחירה וקינוח. בין המנות: טארטלט במילוי חצילים, סיגר גבינות דואה ופיסטוקים המוגש לצד סלסת עגבניות, סלט ים תיכון של ירקות חתוכים גס, חלומי פטה וזעתר, טטאקי טונה סביח סטייל, ריזוטו פטריות כמהין, פורצ'יני, פרמזן ואפונה, בריוש ערמונים, אגסים ביין וקרוקנט לוז, שווארמה דגים, עלים ירוקים, ויניגרט עגבניות ומסבחה, חריימה כרוב, דניס צלוי, טחינה, עמבה וזרעים ועוד (450 שקלים לזוג).
חמישי 11/8 החל מהשעה 20:30, צומת בילו 08-9480080