הישראלים אוהבים לאכול סושי, והוא זוכה למקום של כבוד לא רק בסושיות אלא גם במטבחי שף מובילים. הסושי מתאים לכל שעה של היום והכי כיף להרכיב את הקומבינציה האהובה כי זה סוג של משחק. לכבוד יום הסושי הבין-לאומי שייחל באמצע החודש, ריכזנו רשימה של מסעדות מכל הארץ המציעות סושי מעולה. חשק לרול?
"איבריאקו קרים צ'יז, או כפי שמפרט ההסבר בעברית: צנון יפני כבוש מעושן ממולא בגבינת שמנת. כמה פשוט זה נשמע, אבל איזה שילוב נהדר של טעם ומירקם: פרוסות שורש קריספיות בטעמי חמוץ-מתוק-מעושן חובקות מילוי קטיפתי שמאזן אותן..." המטבח היפני של 'שיראטויה' כובש במהירות את ההרפתקנים והשמרנים כאחד. שפרה צח יצאה לבחון מקרוב את האיזקאיה המודרנית החדשה שנפתחה בתל אביב