מתחם ממילא בירושלים, אחד המתחמים היפים והמרשימים ביותר בעיר, מציע חוויה ירושלמית ייחודית. המבקרים בו יכולים לבחור בין מגוון של מסעדות בממילא, אשר כמו הרבה מסעדות בירושלים הן מסעדות כשרות למהדרין ומצליחות להציע שילוב של כשרות וחוויה קולינרית איכותית.
"בן-ארוש, חניך הקורדון בלו בפסדינה, קליפורניה, אשר השתלם אצל שפים מובילים ובהם תומס קלר ושלום קדוש, יצר תפריט המשלב חומרי גלם מקומיים, שיטות בישול עדכניות ופרשנות אישית למטבח הישראלי..." שפרה צח, קדמה, ירושלים
ששת, הספר המתוק החדש של ''על השולחן'' בחר בקונספט מעניין וטוב: קודם הוא מסביר בבהירות ומפרט את העקרונות מאחורי המאפים- השומן, השוקולד, הסוכר והקמח ורק אחר כך נותן מתכון.