לגזור ולשמור 4 מסעדות שאתם חייבים לבקר בירושלים
במיוחד לחג הסוכות אספנו עבורכם את רשימת המסעדות הכשרות בירושלים
"נתחי הבשר היו רכים ונימוחים, ובמקום תפוחי אדמה שמופיעים במנה הקלאסית, במודרן הבשר מוגש לצד ערמונים וארטישוק ירושלמי המבושלים בציר בשר וירקות שורש..." יובל בלנקובסקי לוקח הפסקת צהריים במודרן, המסעדה הכי תרבותית בין שלל מסעדות בירושלים
חדשות מהמסעדות: מסעדת מודרן בירושלים משיקה תפריט עסקיות חדש, מסעדת קוצ'ינה תמר בתל אביב מציעה תפריט קיץ חדש ובפסטה פקטורי האיטלקית בחיפה מזמינים לארוחה ארוחה משפחתית לרעבים במיוחד
"אטריות קדאיף מתפצפצות במילוי עדין של פרגיות ואגוזים, וסביבה פסי צבע של טחינה שחורה, קרם סלק ארגמני וקרם איולי זהוב..." שפרה צח, תפריט האביב של מודרן, מוזיאון ישראל בירושלים
"הסופריטו של מודרן, אחת ממנות הדגל של המקום, היא מנה ענקית המשלבת את המתכון המסורתי של בישול ארוך של תפוחי אדמה וחתיכות בשר יחד עם ערמונים, ארטישוק, מעט עגבניות שרי ופלפל קלוי". יובל בלנקובסקי, מסעדת מודרן, מוזיאון ישראל בירושלים
לקחתם את הילדים לים ולבריכה, בקניונים ובמשחקיות כבר ביליתם וכמובן שהתרוצצתם בין שלל התערוכות ומוזיאוני הילדים. אז לפני שנגמרים לכם הרעיונות לפעילויות בחופש הגדול, קבלו רעיון לבילוי משפחתי - ארוחות במסעדות שדאגו במיוחד למנות שילדים אוהבים.
מסעדת מודרן בירושלים פותחת במסורת "שני צמחוני", מסעדת ברטי בתל אביב מציעה תפריט אביבי חדש והשף-קונדיטור אורן בקר מבטיח מסעדה חדשה ביולי ב"גני שרונה"
ארוחת "האוסקר" במסעדת מול ים, ארוחת "הורדוס" במודרן, טעימות מיוחדות של יינות יקב הרי גליל במרכז נא לגעת ותפריט חדש למקסיקנה. חדשות מהמסעדות, שיהיה בתיאבון
"כיאה למאכלי חורף, המנות העיקריות עושות שימוש נרחב בקטניות, בעשבי תיבול ובבישול ארוך. כזהו הסופריטו, מנת הדגל של המסעדה, המוגשת לשולחן בסיר נירוסטה מהביל..." שפרה צח, התפריט החורף של מודרן, מוזיאון ישראל בירושלים
"המטבח של מודרן מוגדר כירושלמי-מודרני. התפריט מתכתב עם מטבחים שונים שבנו את התרבות הגסטרונומית הירושלמית, וכך ניתן למצוא בו השפעות מהמטבח הספרדי, האשכנזי, הערבי והמרוקאי...." מי טל שבתאי על מודרן בירושלים
ממהרים? אספנו בשבילכם עוד כמה הצעות למסעדות שחוגגות את יום העצמאות, שלא תפספסו את חג החומוס-שיפודים-מסיבות וזיקוקים. מהופעות חיות דרך מנות חדשות, חגיגות של בשרים וגרסאות כיסוי לשירי כחול-לבן מכל הזמנים
מודרן במוזיאון ישראל בירושלים מציגה מטבח ירושלמי עכשווי ויצירתי, המבוסס על המטבח הירושלמי הוותיק. בשעת צהריים מוצעת כאן ארוחה עסקית מקומית משתלמת. אגב, אם תביטו קדימה תראו גם את נוף עמק המצלבה והכנסת
מסעדת מודרן ממוקמת במוזיאון ישראל ומציעה מטבח ירושלמי עכשווי מול נוף עמק המצלבה והכנסת. התפריט – משתנה בהתאם להיצע השוק, והיין – מקבל מקום של כבוד. בימים א'-ה' מוצעת כאן גם ארוחה עסקית משובחת, ממיטב המנות
יעל ברקוביץ' מרשימה חברה נדירה במסעדת מודרן השוכנת במוזיאון ישראל בירושלים. במוזיאון, שעבר שיפוץ נרחב, נבנתה המסעדה החדשה, שמשקפת, כמוהו, שילוב בין המקומי לקוסמופוליטי עם מטבח ירושלמי בשילוב עם נגיעות מיוחדות
מודרן היא מסעדה הממוקמת במוזיאון ישראל שבירושלים, והיא מציעה לכם מטבח ירושלמי עכשווי ממכחולו של השף יניב לוזון, שפירק והרכיב מחדש את המנות הירושלמיות עתיקות היומין. את כל זה אתם יכולים לקבל בארוחת צהריים עסקית