מסעדת לורן בעפולה, מבין היפות בעמק, מצטיינת בעיצוב ייחודי, בתחושת מרחב נעימה, בהידור, בטכנולוגיה מתקדמת, בתפריט כשר למהדרין עשיר ובמחירים נוחים. במסעדת לורן תמצאו ערבי תרבות ואמנות, מפגשי חברים וגם ארוחה עסקית
היום, בעידן הקולינארי, לא מספיק להיות עדכני או יחודי. כדאי שיהיה לך ערך מוסף של "שיק וסטייל". לפניכם ארבע מסעדות שצמד המילים "שיק וסטייל" הולך לפניהן...הכל על סטייל, מסעדות, אוכל ומה שביניהם...
''בלורן המנות ענקיות, וכשאני אומר ענקיות אני מתכוון: ענקיות! חמישה שיפודי חלומי לוהטים עם פלטת ירקות אינסופית וגבינות למריחה. בנוסף, השף שלח חצי חציל צלוי עם טחינה...'' זיו תפוז מבקר בלורן ומספר עד כמה היא סקסית
בפיקוליני יש אמנם תפריט סנדביצ'ים אבל למעשה יכול כל לקוח להרכיב לעצמו את כריך חלומותיו, משפע הפרודוקטים שבמקרר. בעקבות תשאול קצר של הברמן התברר לנו שהמקום באוריינטציה בריאותית, שהלחם מחיטה מלאה ושהירקות אורגניים! אלוהים בכל זאת אוהב אותנו
בקדירה שלי יש שלושה נתחי בשר גדולים, ירקות כתומים ורוטב בניחוח יין אדום, כמו שקיוויתי. בעוד ממן מתחפר בהמבורגר שלו בהתלהבות וללא ייסורי מצפון, אני מתנהגת עם הקדירה שלי בסבלנות וביסודיות. פיסת בשר בפה תאוזן תמיד בפרוסת ירק נימוח, וכך אני מתקדמת עם המנה, עוצרת מדי פעם רק כדי לבדוק מה שלום המנות הראשונות. טעים בבאגסי