הסושי, שעם הגיעו לארץ נחשב כמאכל הפונה בעיקר לברנז'ה ולמביני עניין בלבד, הפך עם השנים להיות שגור בלקסיקון של כולנו כאילו נשנשנו אצות מילדות. בארץ תמצאו אינסוף סושיות ולצידן מסעדות אסייתיות רציניות המציעות חוויה יפנית יוקרתית. יצאנו למשימה - נסענו מהצפון ועד לדרום כדי למצוא עבורכם את הסושי הכי טוב בארץ. אז בפעם הבא שמתעורר חשק לרול - תוכלו לבחור את המסעדה בקלות ובמהירות
לרגל ציון תשעת ימי האבלות לזכר חורבן בית המקדש קבלו את ההמלצות שלנו למסעדות הדגים שאסור לכם לפספס.
זה לא שנמאס לנו מבשר, פשוט בא לנו לגוון קצת - יצאנו למצוא 4 מסעדות דגים מעולות.
הישראלים אוהבים לאכול סושי, והוא זוכה למקום של כבוד לא רק בסושיות אלא גם במטבחי שף מובילים. הסושי מתאים לכל שעה של היום והכי כיף להרכיב את הקומבינציה האהובה כי זה סוג של משחק. לכבוד יום הסושי הבין-לאומי שייחל באמצע החודש, ריכזנו רשימה של מסעדות מכל הארץ המציעות סושי מעולה. חשק לרול?
"הלברק הוגש עם קונפי שום, ולווה בניחוחות רוזמרין ועשבי תיבול ירוקים. מידת העשיה של הלברק היתה מושלמת ובשרו היה נימוח ונמס בפה. טעמו של הדג היה כה משובח, ששכחתי מכל הגינונים ואכלתי אותו בידיים בתאווה רבה..." ענבל לורן שוחה עם הזרם של דרבי בר דגים תל אביב, ומגלה ים של סלטים טריים, דגים בשלל צורות הגשה וקינוח אחד סופר ממכר. מי מצטרף לסיבוב?
אם אתם שייכים לאלה שמתרגשים מלראות פילה דניס בצלחת, חולמים בלילות על פורל בקראסט עשבי תיבול, ברבוניות מטוגנות הן נשנוש עבורכם, ואתם גם מקפידים על כשרות - אז הכתבה הזו היא במיוחד בשבילכם. קבלו המלצה על מסעדות דגים כשרות כדי שתמיד יהיה לכם איזה דג בצלחת
"דרבי בר" הוא אחד המותגים הוותיקים בתחום הקולינרי. בתחילת הדרך הייתה זו מסעדת בשרים בתל אביב (ברחוב דיזינגוף), מאותן מסעדות שזכו לכינוי "מיתולוגי" ובפרט בימי הזוהר של הרחוב התל אביבי הארוך והמפורסם. בהמשך הפכה "דרבי" למסעדה המתמחה בדגים ובפירות ים, עם שני סניפים מצליחים - ברמת אביב ובהרצליה פיתוח. דרבי בר דגים יגאל אלון הוא הסניף השלישי ברשת.
"קרפצ'יו החציל הקלוי הוגש לנו עם טחינה, פטרוזיליה וגרגירי רימונים מעל. השילוב של גרגירי הרימון עם החציל, פצפץ בלשון ונתן לו טעם מיוחד..." רונן סולומון מתענג על דגים במקום נטול יומרות או פוזה בדרבי בר דגים הכשר, שבקומפלקס המסחרי של רחוב יגאל אלון בתל אביב
"לא נשארה אפילו חתיכה אחת מהדניס, והסטייק, שהיה רייר בדיוק כמו שביקשתי, היה עונג צרוף..." עופר פרוסנר מבקר בדרבי בר דגים בתל אביב.
מהם רכיבי המנה הישראלית? דגים, חצילים ומעורב. וצורת ההגשה? קיבוץ גלויות. כתבי 2eat נותנים לנו שיעור בקולינריה המקומית
"פילה לוקוס, שבשרו לבן ומזמין, בתיבול מינימליסטי של מלח, לימון ורוזמרין, עושה את העבודה..." שפרה צח נהנית ממקום נטול יומרות או פוזה בדרבי בר דגים, שבקומפלקס המסחרי של רחוב יגאל אלון בתל אביב
לא על השרימפס לבדו. מי שעושה יום-יום את הבחירה הכשרה, עומד בה גם כשהוא מגיע לתל אביב, עיר החטאים. מתברר שההיצע הקולינרי הכשר, גם בעיר הגדולה, הוא לא כל כך מצומצם כפי שחשבתם. הנה מסעדות כשרות בתל אביב