אנחנו מתכבדים בזאת להכריז על פתיחת עונת המנגלים. נאה דורש נאה מקיים – הבאנו אתנו המלצות לקצביות מומלצות. ומי שיש לו אטליז יותר טוב מזה, שיספר לנו
בשר, בשר, בשר – בשביל מה אנחנו כאן אם לא בשבילו. ובשבילכם אספנו שלוש מסעדות ואטליז אחד שיעניקו לכם חוויה גדולה לצד הבשר האדום אדום הזה, הניגר הזה, הסיבי הזה שכבר הבנתם שאתם לא יכולים להעביר יום בלעדיו
''לאט לאט פירק יפתח את האוכף והצלעות, והראה לי את סטייק הטי-בון, שכולל את נתח הפילה הקטנטן ואת נתח הסינטה (מסתבר שגם לטלה יש)...''. דניאל לוין פירק בשר טלה, הלכה למעשה, בחנות מסבירת הפנים של קצביית הטלה המעולה
על האש עם המשפחה או החבר'ה ביום העצמאות הפך למסורת לא פחות מארוחה חגיגת בליל הסדר, או תחפושות בפורים. לכבוד חג המנגלים הלאומי, כינסנו שלושה קצבים, וביקשנו מהם טיפים לברביקיו האופטימלי. זה מה שהיה להם להגיד
פסח כבר נראה באופק, וזה הזמן למצוא מתכונים לשפע ארוחות החג הבאות עלינו לטובה, לגזור מהם רשימת קניות, ולצאת לקנות את המרכיבים העיקריים, קרי – הבשרים. בכדי לקבל את המוצר הטוב ביותר – הנה ארבעה אטליזים המתמחים בבשר
''אוכף הטלה הינו הנתח המשובח ביותר, והוא מכיל הן את הסינטה והן את הפילה, ללא שומן. הנתח דורש בישול וצלייה קצרים וקלים...''. קרן ויזנר ביקרה באטליז הטלה המעולה בתל אביב, וזכתה לשיעור מאלף בנושא בישול עם בשר טלה
הימים המתקצרים, הלילות ההופכים קרירים והטפטוף המזדמן מצביעים כולם על כך שהחורף אולי מתעכב, אבל הוא כבר תיכף כאן. בעוד זמן קצר כבר נוכל להתעטף במעילים, לנעול מגפיים, לשלוף את הפוך מהארון ולאכול מאכלים של חורף. הנה מקומות שבהם תוכלו, את האחרון, לעשות כבר עכשיו
טיפים והמלצות מקצבים מומחים שישדרגו לכם את המנגל לדרגות שלא חלמתם עליהן. פרויקט מיוחד לפתיחת עונת המנגל