"נתח פילה עבה וגבוה, צלוי למידת מדיום מושלמת, עסיסי להפליא ומלווה בשני נתחים נדיבים של כבד אווז מריר ונימוח. המנה לוותה ברוטב תאנים ויין סמיך ומתקתק, ובירקות קלויים..." גיא סופר זמרני, גספאצ'ו, אשקלון
השף גיא פרץ למסעדת קונפי בחיפה, גספאצ'ו באשקלון ואנדיב ו-G Cafe באשדוד, מספר על חומרי הגלם ועל המנה האהובה עליו. יש גם בונוס: מתכון לפסטייה מרוקאית - עלי סיגר במילוי מתקתק של נתחי פרגיות, אגוזים, צימוקים, שקדים וניחוח קינמון.
ארוחה חלבית משובחת, מהסוג שנהוג להכין בדיוק עכשיו. אספנו בשבילכם מתכונים משפים וממסעדות. דגים על מצע פטריות? כדורי לבנה ממולאים? פאי לימון? יהיה טעים
שמה של מסעדת קלמה, ממסעדות החוף הטובות והיפות, קשור ברגיעה, וזאת דווקא על רקע מיקומה על חוף ים לידו שבאשדוד. על כל צרה או טובה שלא תבוא, ביקשנו מהמטבח של קלמה לגלות לנו איך מכינים מרק. התוצאות לפניכם
השף גיא פרץ למסעדות קונפי בחיפה וגספאצ'ו באשקלון מספר על המטבח, על חומרי הגלם, ועל ההשראה שקיבל מאימא. ויש גם בונוס: מתכון לטאג'ין שקדי עגל בשאלוט, סילאן, תאנים, קינמון וג'ינג'ר, בעיטור שקדים קלויים. שיהיה בתיאבון