"לחם קלוי שמעליו מונחות בשלווה עגבניות בשמן זית, שום, בזילקום ומוצרלה מוקרמת. הפריכות של הלחם הקלוי, החמצמצות של העגבניות והמוצרלה המוקרמת שעטפה את הכל השתלבו בהרמוניה ובעיקר גרמו לנו לרצות עוד..." רונן סולומון, לה לזניה, תל אביב
רביולי, פטוצ'יני, גורגונזולה, בזיליקום, קמפארי וטירמיסו – תל אביב שופעת מסעדות איטלקיות, וכל אחת מהן מפליאה בהרכבת מנות שלא היו מביישות אף מגף. אספנו בשבילכם כמה מסעדות איטלקיות בתל אביב, וזה היה מאד טעים
בלב רחוב דיזינגוף שבמרכז תל אביב פועלת כבר כמה שנים מסעדת לה לזניה, ומתפארת במתכונים איטלקיים עתיקים ובמסורת חלבית וכשרה. מדי יום מוגשת כאן בשעת הצהריים ארוחה עסקית הכוללת עיקרית איטלקית נהדרת, סלט ושתייה
"בניוקי – תערובת של צהובים מתפוחי אדמה וכתומים מבטטות – מורגשים טעמים פיקנטיים של אגוז מוסקט ופלפל שחור טחון..." שפרה צח חוגגת עם בתה את סיום התיכון במסעדת לה לזניה בתל אביב – מסעדה צמחונית, כשרה ומשפחתית חביבה
"הלזניה הגיעה רותחת, הרי הגבינה שהסתלסלו על גבי הלזניה השמיעו קולות בעבוע ובכל פעם שהרמתי את המזלג הייתי צריכה לסובב אותו לפחות חמישה סיבובים בכדי ללפף את הר הגבינה..." נטלי רז בודקת את החידושים בלה לזניה
לה לזניה הינה מסעדה איטלקית חלבית וכשרה, הממוקמת בלב רחוב דיזינגוף בתל אביב. לה לזניה מציעה שלושה סוגי עסקיות, בשעות הצהריים, החל מ- 43 ₪. מלבד העסקיות, ניתן להזמין במקום גם ארוחות בוקר, ריבות ומאפים שונים
''הלזניה הוגשה רותחת ומעלה אדים, הגבינה המותכת גלשה ובעבעה בקולות מפתים. עלי הלזניה היו רכים וטריים והחזיקו בתוכם רוטב פיקנטי של שמנת ועגבניות בליווי פסטו...'' שירי טוב החליטה לצאת מהפוך החם וללכת לאכול בלה לזניה
''אנחנו מניפים מזלגות ופשוט נמסים מהטעם. הסלמון המעושן מעולה ומתמזג בהרמוניה נדירה עם רוטב הבשמל...''. דניאל רום התענג על הפסטות של מסעדת לה לזניה, ונזכר בכמיהה במסעדות הקטנות החבויות בפיאצות של ערי איטליה
מסעדת לה לזניה אולי נראית קטנה מבחוץ, אבל התפריט האיטלקי העשיר שלה כולל מגוון של מנות פתיחה, פסטות, ניוקי, רביולי ופטוצ'יני. וכן, כמעט שכחנו – לזניות, והרבה
מסעדת לה לזניה היא משהו קצת שונה מהנוף הדיזנגופי המוכר. יוסף, בעל המסעדה והשף, עלה מאיטליה לפני מספר שנים והביא עימו אין ספור מתכונים מקוריים.
שתי המנות מוגשות בתבנית חרס לוהטת, התורמת למיזוג הטעמים, ולשמירת חום המנה לאורך זמן. הטעם של כל אחת מהמנות היה פנטסטי, גם בגלל השימוש ברוטב בשמל...