עדיין אפשר לדמיין את החורף. בעיקר בשעות הערב, כשהצינה שוררת, הסוודרים הגדולים והחמימות הביתית עדיין כאן. קחו כמה המלצות ממסעדות למאכלים המיוחדים שבעוד כמה שבועות נוכל רק להתגעגע אליהן. רגעים אחרונים
לפעמים הקפה הוא רק תירוץ בשביל ללכת לבית קפה. אספנו בשבילכם ארבעה בתי קפה שמציעים לכם את מיטב מרכולתם דבר ראשון על הבוקר (אבל גם בצהריים ובערב), באמצע השבוע או בסופו, ובהתאמה לכל עונות השנה. רוצים קפה?
"שיראין הוא בית קפה חלבי וכשר ואני, קרניבורית, הזמנתי את הדבר היחיד שפעם חי: סלמון על שיפוד, קריספי מבחוץ ובשרני מבפנים, מלווה חלת בצל פריכה שטעם הבצל שבה משתלב במתיקות החלה ויוצר נפלאות..." שיר כידן בשיראין
''מחבת פטריות שמפיניון ברוטב גבינה לקחה את הכתר. זו המנה היחידה שלא לוותה בשלל צבעים, פשוט משום שלא היה צורך. טעמה דיבר בעדה באופן חד וברור...''. בבית הקפה שיראין שבמזכרת בתיה, גילתה שיר כידן שעם פטריות אפשר לעשות קסמים
משהו טוב קורה באזור השפלה בשנים האחרונות: הרחובות הראשיים ואזורי התעשייה מתעוררים לחיים, ומגוון של מסעדות, ברים ובתי קפה איכותיים נפתחים בראשון לציון, רחובות, מזכרת בתיה והסביבה. הנה ארבע מסעדות איכותיות באזור השפלה