העונה הכי נפלאה לפיקניקים כבר כאן וזה בדיוק הזמן לארוז סל, מחצלת ואולי גם ערסל ולצאת ליהנות מהפריחה. אם ההכנות כבדות עליכם, הנה כמה מסעדות בטבע, פתרון מושלם לעצלנים
חיכינו חיכינו, ציפינו ציפינו ומי לא בא? אז זהו, למרות שכבר ביכינו אותו, החורף מגיע סוף סוף ולפי החזאים זה יקרה בגדול. ארבעה חמינים מצוינים ממסעדות, שכדאי לנסות כל עוד קר וגשום.
ברבהר בנוייה מאבן מקומית וממוקמת במעין-טראסה שנבנתה לתוך החורש הטיבעי, ענפי קטלב, אורן, אלה. לא תמצאו בתפריט הברקות לשוניות, או קולינריות, בסגנון שני (אייל), אבל תמצאו בו את כל הנחוץ כדי להנות הנאה שלמה בפינת האלוהים הקטנה שמצאתם.