''החבר'ה של מייק'ס פלייס יודעים למזוג, והבירה מגיעה עם שובל קצף שעושה נעים בשפם, ומשאיר את הבירה קרה עד שתגיע הבאה...'' אדם בר מעדכן מהשטח ''כשאתה שם, משהו באויר משדר לך שהגעת למקום עם אישיות ומסורת''
''בתחילת הארוחה, קיבלנו סלט קיסר עם קרוטוני בירה, בצל אדום ופרמז'ן, שהצליח לגרום לי להתחיל לחשוב על הרעיון של להזמין סלט במסעדות...''. אורי גושן לא מצליח להבין איך לא גילה את הברוהאוס, מסעדה בתוך מבשלת בירה, קודם
לא חשוב מאיזו עדה אתם, דג יעלה על שולחנכם בשבועות הקרובים. איך יודעים שהדג שלכם טרי וממה חשוב להיזהר.
מסתבר שגם בפריפריה יש חיי לילה והם לא פחות סוערים מאלו של העיר ללא הפסקה. בלול, בארנבייה או במבצר- כל חלל מתאים להתכנסות וכל סיבה טובה למסיבה.