''אני בחרתי בסטייק אנטרקוט, שהגשים את פנטזיית הבשר הבוערת בעצמותיי בשבועות האחרונים, אשר הוגש בצלחת גדולה לצד פלחי תפוחי אדמה רכים ושחומים. ג' בחר בסינייה, בשר קצוץ בבהרט, טחינה, פרוסות עגבניה וצנוברים, שהוגשה בכלי מעוגל מסורתי והיתה טובה מאד''. אדווה גן סתיו מאושרת. היא מצאה סוף סוף מסעדה טובה קרוב לביתה: מטרו ביסטרו, בכפר סבא
ענת שמעוני ממסעדת מטרו ביסטרו בכפר סבא מספרת לאיזה אירוע הכינה בפעם הראשונה אוכל, מה נותן לה השראה, היכן מברה ניסיון, ומה הקשר של כל זה ללימודי יהדות
הרבה מאוד מסעדות קופצות על ההזדמנות לגוון את התפריט במנות עם פירות יבשים. באחרות מציעים לסועדים עץ על שמם לקינוח ובמסעדת סנדר הגדילו לעשות ומכינים לנוטעים ערכת פיקניק מושלמת
הגענו כדי לנסות את הקדירות, אבל הצצה בתפריט גילתה לא מעט מנות מעניינות נוספות. למרות השם והעיצוב הצרפתיים למהדרין, יש בו גם מנות כמו חצילים בטחינה, חומוס ופסטות. נראה שהקו המנחה את בעלות הבית הוא לאו דווקא מטבח זה או אחר, אלא אוכל פשוט, טעים וטוב, ולא משנה איזה דרכון הוא מחזיק בכיס
ארבע המלצות לסופשבוע חורפי וסוער