אין מקום בישראל שהוא יותר חו''ל מאילת: מלונות מפוארים, ים, שמש, שפע מקומות בילוי וכמובן- מסעדות משובחות. בואו לגלות אילו מסעדות הן הכי מומלצות, מהן המנות הכי אטרקטיביות ואיפה הכי כדאי לראות ולהיראות באילת
הולנטיינס, שייחגג ב-14 בפברואר, נתן את האות למסעדות ברחבי הארץ לפזר נרות על שולחנות, לבנות תפריט רומנטי מיוחד, ולחזר אחר זוגות צעירים הלהוטים לחגוג. הנה ארבע מסעדות רומנטיות בכל השנה, ולא רק בחג האהבה
שף שלומי בן אלי ממסעדת ברסרי באילת נזכר בסירים של סבתא, מספר איפה למד לבשל, חושף מיהו השף האהוב עליו (רמז: הוא נשוי לה), ומספק מתכון למנת הדגל שלו: ברבוניה על מלבן בצק עלים, עם חצילים קלויים בקרמל סילאן
אם התפעלתי מנדיבות המנות הראשונות, לא ידעתי לקראת מה אני הולך בעיקריות. כאן לא נותר לי אלא לומר, עשו לעצמכם טובה והגיעו לברסרי רעבים. שלוש מנות של פילה בקר מציע התפריט ואנחנו הלכנו על הצרפתית הקלאסית: פילה וולינגטון, פילה בקר וכבד אווז בעטיפת בצק עלים. טבחי הברסרי השכילו לשמור על הפילה מצליית יתר, אויבתו הגדולה, והפליאו במנה מצוינת