לו היה לנו צ'יינה טאון, היינו יכולים לחפש את דרכנו בין הסמטאות הצרות והצבעוניות, קישוטי נייר ושלטים זוהרים מעל ראשנו. בינתיים נסתפק במסעדות סיניות בארצנו – קטנות, ותיקות, חמות, עם תפריט שמחזיר אותנו הביתה, לסין
מסעדת צ'יינה קורט התל אביבית, המתמחה במטבח הסיני המסורתי, מציעה ללקוחותיה בשעות הצהריים ארוחה עסקית, הכוללת מרק לבחירה, אגרול, מנה עיקרית לבחירה המוגשת עם אורז מטוגן, ושתייה קלה. כל זה במחיר 47-55 ש''ח בלבד
''זוג האגרולים היו פריכים, ושודרגו בעזרת רוטב ורדרד חמוץ מתוק. לכיסוני הוון-טון המטוגן ברוטב חריף צורף גם רוטב הבית, תערובת של כוסברה, שמן זית, שום ובצל ירוק. הרוטב, שיש לו לוק ישראלי ירקרק, השתלב נפלא עם הוון-טון הסיני, ולא רק איתו...''. מיה בר לא סומכת רק על עצמה, ומכריזה: אם גם סינים ''אמיתיים'' אוכלים בצ'יינה קורט - היא חייבת להיות טובה