בלב השוק של שכונת התקווה שוכנת לה מסעדת דוד חביב. המסעדה הכשרה מתמחה באוכל עיראקי וביתי. למסעדה קיים סניף קרוב ( רחוב האצל 68), דאלאס דוד חביב, שהוא בהכשרת בד''צ בית יוסף (עטרה), ובה 100 מקומות ישיבה.
את מטעמי התאומות הקימו מישלין ומאי לוי, שגדלו בלבנון. את דוד חביב הקים סבא יוסי שעלה מעיראק. בטרבין אפשר לאכול בישיבה על מחצלות כמו בסיני ובחומוס חסוני מגישים את אחד החומוסים הטובים ביפו. ארבע מסעדות אתניות, כל אחת והסיפור שלה.