שלושה ספרים מהעולם הגסטרונומי הגיעו לאחרונה אל המדפים: חיים כהן ואלי לנדאו מלמדים אותנו בישול עם בשר, דגים וביצים; ישראל אהרוני משדך שוקולד למוזיקה טובה; ויאיר מחט עושה סדר בשמות של מאכלים כמו קרפצ'יו, קרואסון וקפה הפוך
כמו כל ישראלי גם ששת נסע למזרח. בספר החדש שלו הוא מלמד איך מכינים בבית פאד תאי, דים סאם, פורי, צ'פאטי, גיוזה, סושי ועוד. לונה פארק של מאכלים אסיאתיים, למי שלוקחים את הבישול ברצינות
כנרת הראל נכנסה למיטה עם החדש של דידי דמרר ורצה לספר לחבר'ה.
לציון שלושים שנות פעילות לאימפריית ג'קו, הוציאו בני המשפחה את מתכוני המסעדה בספר שהוא חגיגה אמיתית לאוהבי דגים - ''דגים, קינוחים ומה שביניהם''.
שפרה צח, אמא לצמחוני אדוק ואקטיביסט, קיבלה לידיה את המהדורה החדשה של ''חגיגה צמחונית'', ספרה הותיק של פיליס גלזר, והיא מדווחת מהמטבח הביתי.