רשת החנויות ספייסס כלים וטעמים המובילה בישראל בתרבות הבישול, האפייה והאירוח תערוך במהלך חודש ינואר את קורס יסודות הבישול עם השף רון שפאץ בנוסף לחוג בישול מגוון לילדים בהדרכת השפית שרון גבאי. מקצועיים גם בבית
אורית איציק מסיירת בין דפי הספר של טלי פרידמן ואלינוער רבין "ירושלים: הסיפור הקולינרי". סביב שוק מחנה יהודה שופע הצבעים והריחות תרבות קולינרית נרחבת וטעמים מוכרים יותר ופחות, מטעמים ביתיים לצד גורמה משובח
עם התפתחות שוק הנדל"ן במזרח אירופה בכלל ובפולין בפרט, החלה את דרכה גם הגסטרונומיה הפולנית. ביקור שיזם המכון לתרבות פולין של שפיות פולניות בכירות בתדמור חושף מטבח פולני חדש ופותח פתח להשפעות הדדיות בין המטבחים
במהלך חג החנוכה ייערכו ברשת ספייסס כלים וטעמים סדנאות מיוחדות לילדים. משניצל ועד קאפקייקס, מפסטה ועד המבורגר, מסושי ועד שוקולד, מלביבות ועד פיצה – מה הילדים שלכם אוהבים לאכול? פירוט כל הסדנאות כבר כאן
"יצירתיות המתמודדים הרקיעה שחקים ביצירות כגון אספרסו צ'ילי חריף של בועז שחורך את הגרון בדרכו מטה בארומת קינמון באדיבות מקל קינמון המציץ ממנו" שיר כידן משתתפת בתחרות הבריסטה של אילן'ס שנערכה ברמת גן – לא רק קפה
"בין כל הפסטיבלים שחנוכה מתהדר בהם, יש אחד שאני לא מחמיצה שנה אחר שנה: פסטיבל האוכל 'טעם כנרת'..." שפרה צח יודעת הכול על האטרקציות המרכזיות שמציע פסטיבל טעם כינרת שייערך בחנוכה, בין התאריכים 2-11 בדצמבר
מעל 700 יינות וכהלים מ-25 מדינות מרחבי העולם, 30מהשופטים החשובים בעולם, 3 ימי שיפוט, אירוע גאלה יוקרתי וסוף שבוע של תענוגות בפסטיבל היין והגורמה המוביל של ישראל. כל זאת באווירה המיוחדת של מלון דניאל ים המלח
זה אולי לא נראה כך במשך היום, אבל כשהערב מגיע מתחילה לנשוב כאן קצת רוח צוננת. כבר צריך להוציא סוודר קל מהחלק העליון של הארון וגם המזגן נותר נעלב בצד. ובמסעדות מברכים על הגעת הסתיו-חורף עם כמה הצעות מעניינות
יש עוד זמן ואין לחץ, אבל כדאי כבר להתחיל להתכונן לקראת תאריך חגיגות הבוז'ולה העולמיות, שמתקרב ומביא אתו ניחוחות יין משובח. ויש מסעדות שמתכוננות שעה אחת קודם, כדי להבטיח לכם חגיגות מיוחדות מלוא כוס היין
"וכעת לכוכבי הערב של מוזס – ההמבורגרים כמובן. היות ששנינו רוצים לנסות את הסדרה החדשה, אנחנו לוקחים את שני המיוחדים של אותו שבוע – 'מומביי בורגר' בשבילי ו'אטאטורק בורגר' בשבילו..." שפרה צח חובקת עולם במסעדת מוזס
עם האיחוד של אתר המסעדות 2eat עם שירות ההזמנות Click A Table, החיים שלכם קלים יותר. כבר לא מתקשרים לעשר מסעדות להזמנת מקום במסעדה לפני שיוצאים לאכול, גם לא דואגים שלא יהיה שולחן. הזמינו מקום במסעדה בקליק אחד
הילדים בחופש וגם אתם מצליחים למצוא זמן לפרוק עול בטיול בדרום. הרשו לנו להמליץ על כמה מסלולים ולצדם על מסעדות שיכניסו אתכם לאווירה. בין שדה בוקר לעין עבדת, בין באר שבע לאילת בוודאי תמצאו את מה שחשקה בו נפשכם
אירועי שוטטות ויצירה במרכז העיר בחוה"מ סוכות עם פעילות תרבותית מגוונת: עיר ערוץ הילדים בגן העצמאות, מופעי רחוב, יריד אומנים, הנחות בבתי עסק, פסטיבל קומיקס, צעדת ירושלים ועוד. וגם, אוכלים בסוכה במסעדות בעיר
סדנת טרואר ביקב צרעה, כולל טיול לכרמים, מסעדה וחנות בחוות התבלינים של אשתאול וביקור במיני ישראל. לחובבי הקולינריה – טיול מלא טעמים וניחוחות באזור יואב יהודה והרי ירושלים. ואל תשכחו את הסטף ואת גן החיות התנ"כי
כמה הצעות לקראת סוכות, והחופשה הקצרה שהוא מביא אתו. בשדרות ממילא בירושלים יוקם מתחם מוסיקלי לילדים שיציע פעילויות בחינם, ורשת המסעדות אוונגרד מארחת את סדרת יוגב של יקבי בנימינה – בואו לחגוג את חופשת סוכות
טיול לאורך טיילת החוף, ארוחת צהריים במסעדת מול ים הידועה בנמל וסיור קונדיטוריות באבן גבירול. לחובבי האוכל והטעמים – טיול קולינרי קליל לאורך רצועת החוף של תל אביב – להנאתכם בחגים אבל אפשר גם בכל זמן אחר
רומנטיקה בראש הנקרה, חוויה משפחתית בפארק אלונה, שיט מסעיר בנהר הירדן, טיול רגלי בנחל עיון, סיור גלריות בעין הוד ועוד. צפון הארץ נותן מענה לכולם: טיול קולינרי, רומנטי, משפחתי, טיול אטרקציות וטיול למיטיבי לכת
שירלי רחמים מתרשמת מפסטיבל הגורמה הכשר שנערך בימים אלו בנתניה. בפסטיבל מציגות מסעדות כשרות רבות מנות במחירים שווים לכל נפש, במיוחד היא מוצאת עניין במנות שמציעות מסעדת אנג'ליקה הירושלמית ואי זוגי התל אביבית
אמיר נהרי ובת זוגו משתתפים באירוע הפתיחה של ממילא קפה, המסעדה הכשרה החדשה שבמלון הבוטיק ממילא הירושלמי. מבית היוצר של שף רועי ענתבי: קירוב לבבות, הנמכת מחירים ומנות מעולות לכל מי שמחפש מקום מסביר פנים
"בארוחת המסורה השתתפו לא פחות מ-240 אנשים, והיא הייתה כרוכה במבצע לוגיסטי אדיר של הכנת התפריט הסבוך והיצירתי שכלל מנות כדוגמת "מרק שילוח הקן" – מרק של תורים, יונים ודרור..." יובל בלנקובסקי, האקליפטוס, ירושלים
יובל בלנקובסקי: "פסטיבל היין בירושלים מציע חוויית יין ייחודית. בין חצר הפסלים של מוזיאון ישראל הוקם מתחם שבו מציגים עשרות יקבים מקומיים את תוצרתם, עם הכניסה מקבלים כוס יין, והטעימות בדוכנים חופשיות..."
יובל בלנקובסקי מסכם את אירועי טרה אוליבו, תחרות שמן הזית הבין לאומית שהתקיימה במלון ענבל הירושלמי, בניצוחו של השף איציק ברק למסעדת סופיה: עלייה במעמדו של שמן הזית הישראלי ושל מלון ענבל כמרכז לקולינריה משובחת
הקיץ בעיצומו גם בירושלים, ואתם מוזמנים לבקר בעיר שבתקופה זו שופעת פסטיבלים ואירועי תרבות, לסייר ברחובות, לפקוד את האתרים התיירותיים ובעיקר לבחון את ההיצע הקולינרי של העיר במסעדות שמציעות לכם הצעות מפתות
פסטיבל 'שף תאכל – כל מה שטוב', שעומד להיפתח בימים הקרובים (26 ביולי – 5 באוגוסט), מציע לכם ארוחות גורמה בעשרות מסעדות בכל רחבי הארץ הכוללות מנה ראשונה, עיקרית ואחרונה ב-79 ₪ בלבד
יובל בלנקובסקי: "פסטיבל שמן הזית טרה אוליבו הוא גם סיבה לחגיגה קולינרית מרשימה במלון ענבל ובמסעדת סופיה. בין התאריכים 25 ל-28 ביולי, סביב ט"ו באב, מציעים במלון חבילה רומנטית, שכוללת ארוחה מרתקת בסופיה..."