"האיורים המרשימים התלויים על הקירות הציעו עניין לעין בזמן שהפה עסוק בסושי במגוון הרכבים וצבעים, במרק אגאדשי ובפירות-ים בטמפורה..." דן תורן מבקר בתערוכת המנגה במסעדת יאמטויה בהוד השרון
שפרה צח: מה יהיה השנה בפסטיבל האוכל הכפרי במטה יהודה, שייערך בתאריכים 21.2 – 16.3? נוף הררי מוריק, בשלנים ביתיים, פעילויות לילדים, אמנים בסטודיו פתוח, סיורים, אירועי מוסיקה וסדנאות בישול. ומה עוד? יהיה טעים
סניף האקספרס של רשת ריבר בתל אביב מציע לכם הנחה של 10% בארוחה במסעדה וב-TA, ו-5% הנחה בהזמנת משלוח. ולמה עוד כדאי לכם להגיע לשם? ובכן
פסטיבל דרום אדום נפתח היום עם סוף שבוע קולינרי. בין הכדורים הפורחים, הכלניות, ההופעות, ההצגות, שוקי האיכרים והנוף, מוזמנים לנצל את ההזדמנות כדי לבקר במסעדת "לה פרובינציאל" שבמושב גיאה ליד אשקלון
זהו יום הבוחר. ומיד אחרי שתבחרו את נציגיכם לכנסת, תוכלו לבחור את המסעדה שתייצג אתכם בארוחת הצהריים. אספנו בשבילכם כמה המלצות לארוחה עסקית ביום שלישי, 22 בינואר 2013. רשמו לפניכם
"שאון חורף" בשיתוף עם רשות הצעירים בירושלים, הוא פסטיבל חורפי שיציע בערבי שני הקרובים סדרת אירועי תרבות מעניינים במוקדים שונים במרכז העיר. במסגרת אלו, נסו סדנת בישול מרוקאי בדארנא, משתה גרוזיני בראצ'ה ועוד ועוד
במסעדת סופיה שבמלון ענבל בירושלים השף מוטי בוחבוט עושה לכבוד ט"ו בשבט כבוד לפירות יבשים, ומכין מאכלים מעניינים. הבאנו לכם כמה מתכונים מהמטבח שלו
ראשון שאנטי באינדירה, המון סרטנים בשקד, פטריות בלבן וטעמי המזרח הרחוק ברשת ריבר. כל מה שקורה במסעדות
לקראת תערוכת BEERS 2013 שמתקיימת היום ומחר בפעם ה-3 בהיכלי נוקיה, שירלי רחמים יצאה לסבב טעימות מקדים של בירות ממבשלות מקומיות. שפירא, רונן, הדובים, מיידן, הגולן, הצפון, ג'מס ודנסינג קאמל – טוב שבאתן
המעדנייה של גולדשטיין מציעה תוספת מיוחדת על פי המתכון של הסבא של השף, לומיטו מצטרף ליום העסקים הקטנים עם הנחה מיוחדת ובספייסס מציעים לכם מבצע סוף שנה עד ל-15 בינואר. מבצעים במעדניות – לסוף שבוע טוב
הגיבורים שהיו רגועים עד עכשיו ולא טרחו להזמין שולחן למסעדה הערב, אולי ייאלצו הערב לאכול את הכובע. לא נורא, מצאנו בשבילכם ארבע מסעדות שנכון לרגע זה עדיין נשארו להן כמה שולחנות פנויים. רק לחצו על הכפתור "הזמן שולחן"
טעימה קטנה מהמיטב של סילבסטר 2013: כבד אווז חים ברוטב פירות יער, פטל, אוכמניות ודובדבנים בקימל, מרק ארטישוק וכמהין ביבנה מונטיפיורי, לוקוסים שלמים בהרברט סמואל וטרטר טונה על קרפצ׳ו בורי במאראבו. שתהיה שנה טובה
מי רוצה לרקוד על הבר? איפה שותים כל הלילה? איזו מוסיקה הולכת להטריף אתכם הערב? לכבוד שנת 2013 אספנו בשבילכם לא פחות מ-13 מסיבות סילבסטר שוות. התחלתם לספור לאחור?
"הם התייצבו בעמדות, וברגע שהשגריר היפני נתן את האות פצחו בזריזות במלאכה: חותכים, מגלגלים, צורבים, עורמים ומגלפים. היתה להם סיבה טובה..." שפרה צח צפתה בתחרות קיקומן סושי-מאסטר 2012
אז חג החנוכה בפתח, ויותר מדמי חנוכה מעניינות אותנו הסופגניות. חמדה עוגות מככבת גם השנה עם סופגניות בטעמים מפנקים, רשת קיורטוש מפתיעה עם סופגניות מרגריטה, ובלחם ארטיזן, שימו לב, מכינים לכם סופגניות אפויות
עופר פרוסנר הוא תל אביבי למשעי, אבל כשמדובר בנתח בשר איכותי הוא מוכן להגיע לעיר הלוויין ראשון לציון. ומה בסוף מתברר? שבעצם אמריקה זה כאן. הכירו את תפריט הבוצ'ר החדש של מסעדת מיט בול
השף ניר דגן למסעדת קאסה נובה שבנמל יפו מציג תפריט חורף חדש, השף מוטי בוחבוט של סופיה בירושלים כבר מוכן לחנוכה עם סופגניות מיוחדות, והשף בצלאל אליאב של שלו ביער מחכה לכם עם מרקים חורפיים. חדשות חורף מהמסעדות
מסעדת קיוטו בהרצליה מציגה תפריט בריאות חדש, באוסקר ווילד שבפתח תקווה חוגגים סוף שבוע שהוא כולו אירלנד, ובמסעדת ראצ'ה הגרוזינית שבירושלים, שכבר פתוחה גם בצהריים, מציעים לכם ארוחה עסקית – בתיאבון
והנה אנחנו מתקרבים למועד ציון חגיגות הבוז'ולה, וגם המסעדות שלנו מצטרפות. במיט בול מגישים לכם בשר ויין, במעדנייה של גולדשטיין מבשלים עם בוזו'לה, וגם במושבוצ מכינים לכם מנות מיוחדות. ויש עוד הרבה הצעות מעניינות
חדשות מהמסעדות: פסטיבל שמן זית באוליב ליף, מבצע זוגי במסעדת טאפאיה, ארוחה עסקית חדשה אצל גואטה, מרקים וקדירות ים במטבח של השקד ומשתה הודי באינדירה. הולך להיות טעים
"כיאה למאכלי חורף, המנות העיקריות עושות שימוש נרחב בקטניות, בעשבי תיבול ובבישול ארוך. כזהו הסופריטו, מנת הדגל של המסעדה, המוגשת לשולחן בסיר נירוסטה מהביל..." שפרה צח, התפריט החורף של מודרן, מוזיאון ישראל בירושלים
דברים שחשוב לדעת על סניף קקאו ברמת החייל: הוא פתוח עד מאוחר, מגיש מנות קלאסיות וגם ייחודיות, כולל חלל מרווח בתוך בית הקפה ועוד רחבה חיצונית, ועורך בכל שבוע ערבי שירה, ריקודים ובוזוקי. תיהנו
מסעדת קולוני בירושלים גוזרת את הסרט מאחורי הקונדיטוריה וחדר היין החדשים, רשת פראג הקטנה חוגגת יום הולדת לפילזנר, ובית מהא חוגגת יום הולדת בעצמה – חדשות מהמסעדות, אבל העיקר שיהיה טעים
במעדניה של גולדשטיין שבצומת סביון לא מפסיקים להפתיע, וגם עכשיו מרעננים את תקופת השגרה המאיימת עם פסטיבל ממולאים. בתפריט – פלפל ממולא, כרובית ממולאת, עגבנייה ממולאת ואפילו רולדת צלי ממולאת. סתיו שמח!
ספיישל סוכות במסעדת אוליב ליף בתל אביב עם מנות מיוחדות ממטבח השף צ'רלי פדידה. ג'אז, פירות ים ויין במסעדת באבא יאגה תל אביב, וארוחת סוכות משפחתית בגואטה שביפו – החג הגיע למסעדות