שפרה צח על פסטיבל "טעם כנרת" שיחגוג בחנוכה את שנתו התשיעית: עמק הירדן הופך לאתר אטרקציות גדול, בדגש על טעמים, מסעדות, סדנאות ובסיורים. כל זה יקרה לאורך השבוע של חג החנוכה (27.11-7.12) הבא עלינו לטובה. תיהנו
הקיץ בעיצומו גם בירושלים, ואתם מוזמנים לבקר בעיר שבתקופה זו שופעת פסטיבלים ואירועי תרבות, לסייר בין הסמטאות, לפקוד את האתרים התיירותיים ובעיקר להנות מארוחות ב-38/88/118 ₪ במיטב מסעדות העיר
מסעדת מודרן בירושלים פותחת במסורת "שני צמחוני", מסעדת ברטי בתל אביב מציעה תפריט אביבי חדש והשף-קונדיטור אורן בקר מבטיח מסעדה חדשה ביולי ב"גני שרונה"
כולם יודעים שרשת ריבר וסניף ריבר אקספרס בתל אביב מציעים אוכל אסייתי משובח. מה שלא כולם יודעים הוא שאפשר ליהנות ממנו גם במסגרת אירוע פרטי – באמצעות שירותי הקייטרינג של המסעדה. מזל טוב
"לרגל שבוע סרדיניה ברוסטיקו (22-27.4), הגיע לארץ השף רוברטו מולו עם צוותו, והם יגישו כמה מהמאכלים המסורתיים של חבל ארץ זה, לצד התפריט הרגיל של המסעדה..." שפרה צח אוכלת אוכל סרדי (ולא סרדיני!) רוסטיקו, תל אביב
שני סניפי רשת יטבתה בתל אביב החליטו להציע לכם אופציה כשרה לפסח. איך עושים את זה? מאד פשוט: מכינים תחליף מצה-בריי שמוכן ממצה וגבינת מוצרלה, ומסתמכים על מרכיבים טריים כמו דגים, ירקות ופירות, שהם כשרים כל השנה
סניפי פראג הקטנה בתל אביב, בבת ים ובאשדוד חוגגים את יום סנט פטריק ב-17 במארס עם צ'ייסרים של ג'יימסון ובירה אוהר'ס, וגם מקבלים את פני האביב ב-24 בחודש עם מסיבת בירה. תיהנו
ב"תמול שלשום", בית הקפה הוותיק בירושלים, חוגגים את הכניסה של "שקשוקה בלאדי" לרשימת עשר ארוחות הבוקר הטובות בעולם של מדריך הטיולים "לונלי פלאנט": ארוחת שקשוקה ותוספות ב-60 ש"ח, תיהנו
ארוחת "האוסקר" במסעדת מול ים, ארוחת "הורדוס" במודרן, טעימות מיוחדות של יינות יקב הרי גליל במרכז נא לגעת ותפריט חדש למקסיקנה. חדשות מהמסעדות, שיהיה בתיאבון
"האיורים המרשימים התלויים על הקירות הציעו עניין לעין בזמן שהפה עסוק בסושי במגוון הרכבים וצבעים, במרק אגאדשי ובפירות-ים בטמפורה..." דן תורן מבקר בתערוכת המנגה במסעדת יאמטויה בהוד השרון
שפרה צח: מה יהיה השנה בפסטיבל האוכל הכפרי במטה יהודה, שייערך בתאריכים 21.2 – 16.3? נוף הררי מוריק, בשלנים ביתיים, פעילויות לילדים, אמנים בסטודיו פתוח, סיורים, אירועי מוסיקה וסדנאות בישול. ומה עוד? יהיה טעים
סניף האקספרס של רשת ריבר בתל אביב מציע לכם הנחה של 10% בארוחה במסעדה וב-TA, ו-5% הנחה בהזמנת משלוח. ולמה עוד כדאי לכם להגיע לשם? ובכן
פסטיבל דרום אדום נפתח היום עם סוף שבוע קולינרי. בין הכדורים הפורחים, הכלניות, ההופעות, ההצגות, שוקי האיכרים והנוף, מוזמנים לנצל את ההזדמנות כדי לבקר במסעדת "לה פרובינציאל" שבמושב גיאה ליד אשקלון
זהו יום הבוחר. ומיד אחרי שתבחרו את נציגיכם לכנסת, תוכלו לבחור את המסעדה שתייצג אתכם בארוחת הצהריים. אספנו בשבילכם כמה המלצות לארוחה עסקית ביום שלישי, 22 בינואר 2013. רשמו לפניכם
"שאון חורף" בשיתוף עם רשות הצעירים בירושלים, הוא פסטיבל חורפי שיציע בערבי שני הקרובים סדרת אירועי תרבות מעניינים במוקדים שונים במרכז העיר. במסגרת אלו, נסו סדנת בישול מרוקאי בדארנא, משתה גרוזיני בראצ'ה ועוד ועוד
במסעדת סופיה שבמלון ענבל בירושלים השף מוטי בוחבוט עושה לכבוד ט"ו בשבט כבוד לפירות יבשים, ומכין מאכלים מעניינים. הבאנו לכם כמה מתכונים מהמטבח שלו
ראשון שאנטי באינדירה, המון סרטנים בשקד, פטריות בלבן וטעמי המזרח הרחוק ברשת ריבר. כל מה שקורה במסעדות
לקראת תערוכת BEERS 2013 שמתקיימת היום ומחר בפעם ה-3 בהיכלי נוקיה, שירלי רחמים יצאה לסבב טעימות מקדים של בירות ממבשלות מקומיות. שפירא, רונן, הדובים, מיידן, הגולן, הצפון, ג'מס ודנסינג קאמל – טוב שבאתן
המעדנייה של גולדשטיין מציעה תוספת מיוחדת על פי המתכון של הסבא של השף, לומיטו מצטרף ליום העסקים הקטנים עם הנחה מיוחדת ובספייסס מציעים לכם מבצע סוף שנה עד ל-15 בינואר. מבצעים במעדניות – לסוף שבוע טוב
הגיבורים שהיו רגועים עד עכשיו ולא טרחו להזמין שולחן למסעדה הערב, אולי ייאלצו הערב לאכול את הכובע. לא נורא, מצאנו בשבילכם ארבע מסעדות שנכון לרגע זה עדיין נשארו להן כמה שולחנות פנויים. רק לחצו על הכפתור "הזמן שולחן"
טעימה קטנה מהמיטב של סילבסטר 2013: כבד אווז חים ברוטב פירות יער, פטל, אוכמניות ודובדבנים בקימל, מרק ארטישוק וכמהין ביבנה מונטיפיורי, לוקוסים שלמים בהרברט סמואל וטרטר טונה על קרפצ׳ו בורי במאראבו. שתהיה שנה טובה
מי רוצה לרקוד על הבר? איפה שותים כל הלילה? איזו מוסיקה הולכת להטריף אתכם הערב? לכבוד שנת 2013 אספנו בשבילכם לא פחות מ-13 מסיבות סילבסטר שוות. התחלתם לספור לאחור?
"הם התייצבו בעמדות, וברגע שהשגריר היפני נתן את האות פצחו בזריזות במלאכה: חותכים, מגלגלים, צורבים, עורמים ומגלפים. היתה להם סיבה טובה..." שפרה צח צפתה בתחרות קיקומן סושי-מאסטר 2012
אז חג החנוכה בפתח, ויותר מדמי חנוכה מעניינות אותנו הסופגניות. חמדה עוגות מככבת גם השנה עם סופגניות בטעמים מפנקים, רשת קיורטוש מפתיעה עם סופגניות מרגריטה, ובלחם ארטיזן, שימו לב, מכינים לכם סופגניות אפויות
עופר פרוסנר הוא תל אביבי למשעי, אבל כשמדובר בנתח בשר איכותי הוא מוכן להגיע לעיר הלוויין ראשון לציון. ומה בסוף מתברר? שבעצם אמריקה זה כאן. הכירו את תפריט הבוצ'ר החדש של מסעדת מיט בול