רואי גרשון מציג מתכון חורפי ומיוחד- ''קראמבל בננות ופקאן'', מאת השף קונדיטורית אדווה בן עזר. אדווה עבדה כקונדיטורית במקומות מובחרים בארץ והיום היא אחראית על פיתוח מוצרים וצוות קונדיטורים ושוקולטיירים ברואי שוקולד
''הפרלינים עשויים כולם משוקולד משובח ובטעמים מיוחדים ומגוונים, כגון קרם חלבה, הל ולימון, ג'ינג'ר, דבש וקרמל, אלכוהול, פירות, נוגט, מרציפן ועוד....'' השוקולטייה רואי גרשון ביקר בבוטיק השוקולד של הקולגה, מישי בלוג, בקריית טבעון
''מחלקת המתוקים של ארוחת הבוקר לא פחות מכובדת, והיא כוללת מגוון משתנה של קרואסונים, דניש, עוגת גזר, עוגת אגסים, וריבות שעשויות בעבודת יד...''. השוקולטייה רואי גרשון פתח את הבוקר במלון קראון פלאזה סיטי סנטר בת''א
בשוק האיכרים של נמל תל אביב ניתן למצוא את עירית, אמנית ליפתנים ומיצים טבעיים; אילן משדה אילן, שמוכר תערובת תה ייחודית; ואת הדוכן של לולי, המציע מגוון של ממתקים בריאים, מחומרים טבעיים בלבד. השוקולטייה רואי גרשון עושה שוק
מעל 500 רכיבי טעם שונים, ארומה חזקה, וחומרים הגורמים להפרשת כימיקלים, האחראים על העלאת האנרגיה, תחושה נעימה ושיפור מצב הרוח. השוקולטייה רואי גרשון מסביר מה יש בו, בשוקולד, שמשפיע בצורה כה חזקה על כל כך הרבה אנשים
ממטעי הקקאו הטרופיים, לקלייה בשמש ובמכונות, עובר במחיצה, בהפרדה ובערבול. דרך ארוכה עושים פולי השוקולד מרגע שנקטפו ועד להפיכתם לממתק האהוב ביותר בעולם. רואי גרשון, שוקולטייה ומקים המותג Roy שוקולד, מספר. כתבה ראשונה בסדרה