חנוכה הוא עוד חופש ארוך ארוך עם הילדים בבית אבל גם הזדמנות מצוינת לקצת טבע היסטוריה ואפילו ערכים. מתוך שלל הפעילויות והפסטיבלים, הנה אחד עם קצת שמן זית. חנוכה במרכז המבקרים מושב בני דרום
בדיוק בחצות ולא רגע אחד לפני כן יפתחו מיליוני בקבוקים של יין הביכורים הזה המעוטרים תמיד בתויות רעננות וצבעוניות
מי שרוצה לעשות סתם זיתים, כדי לאכול אותם עם לחם וקוטג' בבוקר, מוזמן לנסות את המתכון הבא
לכבוד סוכות, מציעה יוקו אונו קומבינציית סושי מיוחדת המבוססת על ארבעת המינים.
בתולדות עם ישראל נחשבו סעודות הלילה הראשון של ראש-השנה לסעודות בעלות משמעות, משהו כמו: אם ה''סיפתח'' של השנה הוא טוב, כך גם תהיה השנה כולה. וכדי להבטיח את העניין נהגו בקהילות ישראל השונות מנהגים שונים.
את אנטוניו פגשתי לראשונה בדוכן סנדוויצים קטן שהריץ יחד עם חברים ומשפחה ברחוב מלצ'ט .בכוך הקטן הם הכינו את סנדוויצ'ים שגרמו לך לחלום חלומות טובים בלילה. אבל הכי נפלאים היו אלה שהכין אנטוניו. זאת היתה פשוט עובדה. אולי עניין של יד, אולי של החיוך, אבל מה שבטוח זה שהיה שם ניצוץ.