"מנת מיקס פירות ים ברוטב קארי צהוב מוגשת בקערת חרס עמוקה, כשלצידה על מגש חרס שמונה כדורי סטיקי רייס. השילוב המוצלח בין פירות הים, הרוטב והאורז, גרם לכך, שלמרות שמצד אחד כבר לא יכולנו לאכול עוד, מצד שני לא יכולנו להפסיק לאכול..." צביקה זייפר מגיע למינה טומיי בתל אביב ומגלה מהו סוד הקסם שמושך את הישראלים למסעדה שנותנת כבוד לחמישה מטבחים אסייתיים
"מנה חדשה לפסח, מקס בתיבה, עוגה בצורת תיבת שוקולד עם שכבות בראוניז שוקולד ואגוזים ועוד ועוד, המנה מלווה עם כדור גלידה, קצפת, שברי פקאן ושייקר של שוקולד חם..." צביקה זייפר מפתיע את האישה ושלושת הילדים בארוחת ערב משפחתית במקס ברנר בפתח תקווה. בואו לגלות מה הסועדים הקטנים יכולים לאכול (ספויילר - זה גם בריא, מזין ומשביע) וכמובן, יש גם הפתעות מפנקות בחג הפסח. חג מתוק לכולם!
"מרק בורשט, מרק אוקראיני מסורתי, שהכיל קוביות סינטה, בצל, גזר, כרוב לבן, תפוחי אדמה ועגבניות, שהוגש בליווי שמנת חמוצה. מרק חם, עשיר ומנחם, כזה שרוצים מנה נוספת..." במסעדת באבא יאגה בתל אביב חוגגים את פסטיבל "מרוסיה באהבה" אז צביקה זייפר הלך לגלות את הטעמים והניחוחות המיסתוריים של המטבח הרוסי. כאן נולד סיפור אהבה!
"ארבע צלעות בייבי טלה רכות, עסיסיות וטעימות שהוגשו כמו מגינות על אורז וצנוברים ייצגו את היבשה. ניכר היה בבשר כי הוא נבחר וטופל בקפידה..." צביקה זייפר מגלה שאיכות וכשרות הולכים יחד באותה הצלחת בבלקסטון, ביסטרו משובח במלון הבוטיק אינדיגו ברמת גן