על שלושה דברים עומד בר מוצלח- אלכוהול משובח, מוזיקה טובה וברמן שיודע להתאים בדיוק את המנה לאלכוהול. ריכזנו ארבעה ברים שידאגו שהיום לא תלכו לישון רעבים וודאי שלא צמאים. על מה שקורה בתום הערב, אין לנו אחריות
''לעולם לא אשכח את טעמו של קיפוד הים. המרקם נעים, אבל הטעם...'' בואו להכיר את השף של מסעדת אחוזת שולמית בראש פינה– פיליפ פרפר. פיליפ מספר על חוויותיו כשף ומציג מתכון מיוחד המתאים לכל אירוע - פירה ארטישוק ירושלמי
למעוניינים בארוחה בשרית איכותית במחיר אטרטיבי במיוחד, כדאי לפנות למסעדת הבשרים, הטאבון והמנגל. המסעדה מציעה שני סוגי עסקיות במחיר 75 ₪ ו-106 ₪ לאדם. התפריט כולל מבחר סלטים, מנת בשר, שתיה קלה/ חמה וקינוח
לה לזניה הינה מסעדה איטלקית חלבית וכשרה, הממוקמת בלב רחוב דיזינגוף בתל אביב. לה לזניה מציעה שלושה סוגי עסקיות, בשעות הצהריים, החל מ- 43 ₪. מלבד העסקיות, ניתן להזמין במקום גם ארוחות בוקר, ריבות ומאפים שונים
שבועות נחשב לחג שהוא הכי ''תוצרת הארץ''. אז אם לפתע שירו של אריק אינשטיין מתנגן לכם בראש (''לעורר אהבה וכבוד וחיבה וקנאה לתוצרת הארץ') אתם מוזמנים לזמזם אותו, תוך כדי ביקור במסעדות שהן הכי ''מתוצרת הארץ''
פסטיבל ''לילה לבן'' מתחיל עכשיו! כולכם מוזמנים ליהנות משלל האטרקציות וכמובן לבקר, לטעום ולהתאהב במנות המיוחדות שיוגשו בפסטיבל. מיטב המסעדות פתוחות עד לשעות הקטנות של הלילה ומציעות תפריט במחיר 79 ש''ח
לכבוד חג שבועות, משיקים בלחם ארז את קולקציית ''פינוק בלבן''. סדרה זו כוללת שורה של מוצרים מסורתיים ארצישראליים, המתמקדים בעוגות ומאפים לבנים עם שילוב מעניין ויצירתי של פירות וסוגי גבינות שונים, לצד מאפים מלוחים עשירים
יום ירושלים הוא יום חג לאומי בישראל, שנקבע לציון איחודה של ירושלים. לטובת החגיגות, אספנו ארבע מסעדות ירושלמיות, שחוץ מאוויר הרים צלול כיין מציעות טעם מיוחד כמו שיש רק לעיר העתיקה, החשובה והמיוחדת ביותר להציע
בית הקפה השכונתי Njoy, הממוקם באזורי חן, מציע ארוחות בוקר עשירות ועסקיות צהרים אטרקטיביות. ארוחות הבוקר מוגשות עד השעה 13:00 (בהמשך היום מוגש ללא שתייה) וכוללות ארוחות בריאות, קפה ומאפה, שקשוקה ועוד
מי מאיתנו לא נתקל במצבים האלה- מתחשק לי נשנוש, אך אני לא יודע מה, משהו מתוק או מלוח לצד הקפה? לפעמים, כשמוצאים את אותו משהו קטן שבדיוק מתאים, הוא יכול לגרום לשמחה גדולה. בואו תגלו מהם המטעמים
מטעמי קוצ'ין, במושב מסילת ציון, מציעה שלושה תפריטים (החל מ- 100 ₪) על טהרת האירוח הקוצ'יני האותנטי. התפריטים משלבים מגוון טעמים מסורתיים, המאופיינים בתיבול פיקנטי, ומאכלים הדורשים המון סבלנות, דיוק והשקעה
האוכל האסיאתי עשיר בטעמים, ניחוחות ומרקמים והוא משלב בתוכו מגוון תבלינים ישנים לצד חדשים. רכזנו עבורכם ארבע מסעדות, ברחבי הארץ, המתמקדות בעיקר במאכל שהוא היום בגדר חובה בכל ארוחת ערב, אירוע או T.A: הסושי
יניב חדד, השף של מסעדת מיטבלים, משלב במטבחו חדשניות ויצירתיות עם טעמים נוסטלגיים מבית אמא. אהבתו לבישול החלה כשהיה מפתח גוף, ומישהו צריך היה להכין לו כמויות של אוכל. וגם, מתכון: צלעות טלה ברוטב קרמל ותפוזים
מליס הנו בית קפה ואספרסו בר, השוכן במרכז ת''א. במקום אווירה נעימה, אוכל טעים, תחושה משפחתית ושירות מכל הלב. מדי יום, בשעות הצהריים, מציעים במליס ארוחה עסקית הכוללת מנה עיקרית + 3 תוספות + שתייה קלה ב-44 ש''ח
איטלקייה, אסיאתית, פרסייה ומרוקאית נפגשות. על מה ידברו? בעיקר על איך מכינים אורז פרסי, כיצד משדרגים פסטה ובאילו תבלינים משתמשים המרוקאים. אספנו עבורכם ארבע מסעדות שישמחו לתת לכם טעימה מהעולם הפרטי שלהן
נשארו לכם צנצנות חרוסת שלא נאכלו עד תומן מחג הפסח? יום העצמאות עבר, אך החשק לפלאפל עדיין קיים? אספנו מספר המלצות ומתכונים שידאגו להעביר לכם את תקופת ''אחר החגים'' של אמצע השנה, קצת יותר בקלות
האם ידעתם שאפשר להפיק חשמל באמצעות תפו''א? או שתפו''א היה הירק הראשון שגודל מחוץ לכדור הארץ? לקראת יום העצמאות, אספנו עשר עובדות שבטוח לא ידעתם על תפוח האדמה וגם, היכן ניתן להשיג שמן זית טבעי ואיכותי
מיתוס, מסעדת גריל בר כשרה ומעוצבת בלב ת''א, מציעה תפריט עסקי בשעות הצהריים, הכולל מנה ראשונה, עיקרית וקינוח במחיר 79 ₪. מלבד העסקיות, מיתוס מציעה תפריט בשרים ומנות פתיחה וכמו כן, מבחר עשיר של אלכוהול איכותי
היום שאחרי חגיגות יום העצמאות הוא תמיד היום הכי עמוס בישראלים המקיימים את מצוות הנפנוף, הספורט הלאומי. עבור כל מי שלא בא לו להשתתף במשחק, אספנו ארבע מסעדות, שהכנת הבשר עבורן היא משחק בליגה אחרת
הכנה וטיפול בבשר זו אומנות. ובאומנות כמו באומנות צריך לדעת להשקיע, ללמוד ולטפח. השפים שאול בן אדרת ואיציק פיינשטיין מסבירים, כיצד ניתן להוציא מהבשר את המיטב ואיך אפשר להפוך את ''חג המנגל'' לאירוע של אסאדו אמיתי?
אפשר לומר, רשמית, שעונת החתונות החלה. מכל עבר אנו שומעים את המתחתנים לעתיד מנהלים רישומים, משווים, מתייעצים, מתמקחים. רגע. עצרו. רכזנו עבורכם ארבעה מקומות, ברחבי הארץ שידאגו שיהיה לכם אירוע וקייטרינג מרגשים במיוחד
אלון גל וגיא מרוז חברו עם מועצת זכרון יעקב, להפקת פסטיבל המוקדש לנגני ותרבות הרחוב .לצד אווירת הפסטיבל מציעה זכרון יעקב מבחר מסעדות שישמחו לארח אתכם. מה שנשאר זה ליהנות ממוזיקה טובה ואוכל משובח. לא צריך יותר מזה
מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות? פעם היינו מכינים לבד חרוסת, היום כבר אפשר לקנות. פעם היינו מכסים את המצות בכיסוי בד פשוט, היום חייבים להפתיע ו''להלביש'' את המצות בכיסוי חגיגי. קבלו את החידושים וההמצאות לפסח 2009
פסח 2009 כבר כאן: אביבי יותר, חמים יותר וטעים הרבה יותר. אז לפני שהוא חולף לו כה מהר, רכזנו עבורכם ארבע מסעדות בכל הארץ, המציעות אטרקציות שונות לחג, תפריטים חגיגיים, עוגות ועוגיות מיוחדות, תפריט ילדים ועוד
חברת הופלים מנעמים, מציגה פרויקט העוסק בעיצוב שונה וייחודי לאריזות הופלים. בפרויקט לקחו חלק 11 סטודנטים לעיצוב תעשייתי מבצלאל. בנוסף, מנעמים משיקה סדרת ופלים ללא תוספת סוכר בשלושה טעמים: שוקולד, וניל, ולימון