היום, בעידן הקולינארי, לא מספיק להיות עדכני או יחודי. כדאי שיהיה לך ערך מוסף של "שיק וסטייל". לפניכם ארבע מסעדות שצמד המילים "שיק וסטייל" הולך לפניהן...הכל על סטייל, מסעדות, אוכל ומה שביניהם...
לימים עמוסים בעבודה, קפה Y מציע לכם עסקיות צהריים בשעות 12:30-16:30 הכוללות מנות ראשונות, עיקריות וקינוחים. המחיר נקבע לפי המנה העיקרית שהזמנתם. גם הקהל הצעיר יכול ליהנות מעסקית ילדים (המוגשת עד 19:00) במחיר 38 ₪
קבלו את הטרנדים החדשים לשנת תש"ע מרשת The Cook Store: מתקן לייבוש חסה, מסחטת רימונים לסוכה ועוד. מעניין אילו הפתעות וחידושים נזכה בשנה הבאה? וגם 4chef מזמינה את ההורים והילדים לסדנאות בישול בחג סוכות
יש הטוענים שצריך לאכול לשובע ויש הטוענים שצריך לאכול בסובה. מי שבוחר באופציה השניה, כנראה מתכוון למסעדת סובה האסיאתית, הממוקמת בפולג, נתניה, ומציעה עסקיות אטרקטיביות, הכוללות מבחר קומבינציות ב- 48 ₪ וב-57 ₪
בחג סוכות, המסורת היהודית היא ממש לגור בסוכה, לא רק למשך שעה, אלא מגורים קבועים: אוכלים, שותים ואף ישנים בה, לזכר הסוכות בהן ישבו בני ישראל במדבר. אז אם כבר מבלים בסוכה, אולי כדאי שהיא תהיה בתוך מסעדה טובה?
אדום או לבן? יבש או חצי יבש? בבית או במסעדה? מה יותר ממכר יין או שוקלד? אילו יינות תשתו בחג ולקראת השנה החדשה? בנימין, מרתף היין העתיק קשטוניו יקב כרמי יוסף ומאיולה, מספקים את התשובות והפתרונות
"לתחילת הארוחה הייתי ממליץ לנסות ללוות את המאכלים המסורתיים דווקא עם משקה אלכוהולי חריף כמו וויסקי שיפתח לכם את התיאבון..." יובל בלנקובסקי מציג בטור היין אלו משקאות אלכוהוליים מומלצים לקראת החג
תכירו את הגפילטע פיש החדש: צעיר יותר, שרמנטי יותר ומגיע מכל קצוות תבל. אספנו 8 מתכונים של גפליטע ממיטב השפים בארץ. השנה הפולנים יכינו גפילטע טריפוליטאי, האמריקאים יכינו גפליטע אסיאתי וההודים יכינו גפילטע צרפתי
היום כבר לא צריך לבחור מתנה, פשוט צריך רק ''להקליק'' עליה. ממארז יינות מפואר ועד מערוך מידות ידידותי למשתמש, כל המתנות בהתאם לתקציב העומד לרשותכם. השנה מאחורי הצלופן השקוף והמרשרש מסתתרת מתנה מפתיעה
אם השנה לא ממש בא לכם להפשיל שרוולים בכדי להכין גפילטע משובח או רגל קרושה, יש מי שיעשה זאת עבורכם. לפניכם ארבע מסעדות ברחבי הארץ שישמחו לארח אתכם בחג ולהציע מבחר עצום של אוכן מוכן לשבתות וחגים
שוברים את הראש בחיפוש אחר מתנה מקורית? לשף ניר צוק יש פתרון בשבליכם. סדנאות בישול אינטואטיבי, שילמדו את המשתתפים לבשל מהבטן, וגם דבש סילאן בבקבוק לחיץ- תם עידן היידים הדביקות לאחר שימוש בדבש
שיטאקי הינה מסעדה אסיאתית ייחודית בלב פארק התעשייה של ראש העין, בראשותו של השף יניב סבן. האוכל במקום עשוי ממגוון חומרי גלם טריים ואיכותיים ובשעות הצהריים נהנים תושבי הסביבה מעסקיות אטרקטיביות החל מ 37 ש''ח
הרעב שוב מציק? חייבים לחטוף משהו מהיר ועצבני? בימים טרופים שאלות מסוג זה הופכות רלוונטיות יותר מתמיד. למחפשים פתרון זמין מומלץ להגיע לאחת מארבעת המסעדות הבאות. מה שבטוח, שהבטן הריקה תגיד לכם תודה
''השף של מסעדת קיוטו, מביא אל השולחן את המטבח היפני המסורתי, בשילוב עם טעמו המיוחד של הסועד הים תיכוני, ובכך יוצר מיזוג נהדר ויוצא דופן של טעמים, צבעים ותרבויות...'' קיוטו מציעה תפריט עסקיות אטרקטיבי בכל השבוע
לא רק לת''א מגיע לילה לבן, גם לירושלים יש מה להציע והרבה. לקראת סוף החופש הגדול, מגוון אירועים עד אור הבוקר בעיר העתיקה. הופעות בגן העצמאות, רצים למטמון, מופעי סטנד אפ ועוד. עלו לירושלים: גם לחוויה וגם לארוחה
לקראת החזרה לבית הספר רשת לחם ארז וכד בני דרום, מציעים מגוון כריכים בריאותיים ולא שיגרתיים שיעזרו לכם ההורים להפתיע ולחדש בכל יום. לא עוד לחם עם שוקולד או ריבה. לפניכם המלצות ומתכונים טעימים ומזינים
הציפייה ל- 1 בספטמבר מעולם לא נראתה קרובה יותר, גם הארנק מגלה סימני מצוקה והופך דק מתמיד. אז איך שורדים את הימים האחרונים של החופש? לפניכם ארבע המלצות שיכולות להוות סיום מתוק לחופש גדול (וארוך) במיוחד
יש המון דרכים לתרום לקהילה, אך סוניה פורת ובני משפחתה בחרו לתרום בדרך מקורית ואף מתוקה מהרגיל, זאת באמצעות הספר ''השקולד שלי''. הספר מכיל כ-90 מתכונים של 30 שוקולטיירים מוכרים ומוכשרים. תרומה שעושה מתוק בלב
ווק אנד וולק המתמחה באוכל מתאילנד והמזרח הרחוק, נותנת פתרון פשוט, זול ומהיר לארוחת צהריים, במיוחד בימי החופש הגדול . בווק אנד וולק, תפריט עסקיות החל מ-35 ₪ ותפריט ילדים (עם מנות מיוחדות כמו שילדים אוהבים) ב- 28 ₪
אנחנו מכורים אליהם, לא יכולים לחיות בלעדיהם וחייבים אותם גם בשעות לא שגרתיות. נכון, הכוונה למתוקים. דואט שוקולד ותפוז, עוגת שוקולד אספרסו, טרפלס ברולה, טרפלס פחזניות ועוד.. .ארבע קונדיטוריות, המון מתוקים
השף ניר דגן מתמחה במטבח הלטיני - ה''נואבו לטינו''. סגנון זה משלב טעמים וחומרי גלם ממטבחי אמריקה הלטינית בגישה עכשווית ומעודכנת. ניר מציג דוגמאות למאכל מוכר עם טוויסט משלו, וגם בירת בוטיק חדשה, פרי יצירתו
פרימוורה הינה מסעדה איטלקית-חלבית של מלון פלאזה בירושלים. המסעדה מציעה הזדמנות מרעננת לחודש אוגוסט, גם לאכול ארוחת צהריים וגם לטבול בבריכה, והכל במחיר החל מ- 65 ₪. אם תרצו להחליף את הסדר, גם זה אפשרי
קחו תרמיל, קחו מקל ובואו איתי לאכול ולטייל....טיולים קולינארים הפכו לשם דבר בקרב חובבי הבישול והאוכל. נצלו עכשיו את חופשת הקיץ בכדי לצאת ולבלות במבחר מסעדות. לפניכם רשימת מסעדות מומלצות לטיול אוכל חוויתי
מעוניינים לקחת פסק זמן מההמולה ולצאת לארוחת צהריים בתוך עמק מרהיב? כדאי שתכוונו את ה- GPS לכיוון עמק האלה, על כביש 38, לכיוון שריגים. הפעמון מציעה עסקיות צהריים בין הכרמים ואל מול נוף עוצר נשימה
תה בקיץ, זו לא מילה גסה, במיוחד עם זה יעשה לכם רק טוב על הלב והנשמה. בואו ותכירו, יותר לעומק, את הסגולות הבריאותיות של עלי הפסיפולורה. והפעם: תה להרגעת הנפש ותה להורדת לחץ דם. ממולץ לכל עונות השנה