סיינט פטריקס דיי – חגם של האירים אבל כבר מזמן הוכחנו שאנחנו שמחים גם בשמחת העמים – מתקרב אלינו במהרה, וחייבים להיות שמח. אספנו בשבילכם את מיטב המסעדות, הברים והפאבים שמציעים לכם חגיגות רוויות אלכוהול בלי סוף
מסעדת מאנטה ריי שנמצאת ממש מול הים מציעה לכם מטבח ייחודי ויצירתי הכולל ארוחות בוקר אופטימיות, ארוחות צהריים עם שרימפס, סרטנים ומאזטים טריים, ארוחות ערב משתנות לפי מצב הים ותפריט אלכוהול לליווי מרווה של הארוחה
בשר, בשר, בשר – בשביל מה אנחנו כאן אם לא בשבילו. ובשבילכם אספנו שלוש מסעדות ואטליז אחד שיעניקו לכם חוויה גדולה לצד הבשר האדום אדום הזה, הניגר הזה, הסיבי הזה שכבר הבנתם שאתם לא יכולים להעביר יום בלעדיו
רשת החנויות קוק סטור מציגה לכבוד חג הפסח סיר חדש לאידוי מבית Russell Hobbs שמחזיר את הטעמים ואת הבריאות לתפריט הביתי, ומאפשר לנו ליהנות מבישול קל ונוח. אל הסיר מצורפים שלושה מיכלים שקופים וכפתור טיימר אוטומטי
הצעה לארוחה עסקית במסעדת גלאט גריל שבקריית עקרון, רחובות. גלאט גריל, כשרה גלאט, מציעה לכם מגוון רב של בשרים משובחים, שיפודים על האש, סלטים כיד המלך, מרקים, תוספות לבחירה ועוד ועוד, והכי כיף לבוא בצהריים
לפעמים הקפה הוא רק תירוץ בשביל ללכת לבית קפה. אספנו בשבילכם ארבעה בתי קפה שמציעים לכם את מיטב מרכולתם דבר ראשון על הבוקר (אבל גם בצהריים ובערב), באמצע השבוע או בסופו, ובהתאמה לכל עונות השנה. רוצים קפה?
כבר אי אפשר להתחייב לדבר. אם ירד עוד גשם וימשיך להיות קר, מחכה לכם המרק בבתי הקפה והמסעדות להלן. אם בכל זאת תחליט השמש שהיא שוב עושה את הכניסה שלה, תוכלו אולי לטעום מהמרק, או לחילופין להתגעגע אליו עד לחורף הבא
מסעדת סאקורה היפנית בירושלים, שהוקמה לפני כשבע עשרה שנים וביססה את מעמדה כאחת המסעדות היפניות הטובות בארץ, מציעה לכם מגוון מנות בארוחות עסקיות, המשתלבות לארוחה יפנית אותנטית, עשירה, ייחודית ואינטימית, באווירה מיוחדת
ואם כתוב עד דלא ידע, אז נעשה. שומרי המסורת לא מוותרים גם השנה על החגיגה הגדולה שמזמן לנו חג הפורים, ויוצאים לחגוג עם כל החושים. לרשותכם ארבעה ברים ומסעדות שיעזרו לכם לחגוג את החג ויעשו לכם מסיבה אחת גדולה
משנכנס אדר מרבין בשמחה, וגם במשלוחי מנות. במיטב מסורת הנתינה והאכילה היהודית, בפורים אנו מעניקים איש לרעהו מכל טוב, ולשמחתנו יש לנו השנה קצת יותר מאזן המן המסורתית הממולאת בפרג, וזאת חרף כבודה, שבמקומו מונח
רשת כלי המטבח קוק סטור מציעה מוצרים חדשים שיקשטו לכם את המטבח ויכינו אתכם לפורים. סדרת מטחנות צבעוניות המעוצבות בהתאמה למגוון רחב של תבלינים ושל גרגירים, ומולטי מסחטה שסוחטת הדרים ורימונים, מגלענת וחותכת
בביסטרו בריאות ביאלה שברחוב הארבעה בתל אביב משלבים בין מזון איטי לבישול גורמה, ומגישים לכם ארוחת בוקר, צהריים או ערב שהיא כיפית, טעימה, ומשמחת את החיך ממש כמו שהיא משמחת את הגזרה. הצעה עסקית לשעת צהריים
ברית? בר או בת מצווה? חתונה? אירוע עסקי? מסיבת השקה גדולה? לא משנה מה הסיבה לחגיגה, מדובר באירוע מורכב שדורש הכנות רבות מראש, ואחת הדאגות היא המיקום (עוד לא דיברנו על האוכל). מצאנו לכם ארבע אפשרויות, לבחירתכם
שאול ברדה, שף קייטרינג ארץ גשן – אמנות קולינרית, עונה בחפץ לב על השאלון שלנו. בעוד הוא התחיל ללמוד את רזי הבישול אצל אימא וסבתא, אנחנו מקבלים מתכון מוכן לנתחי אסאדו צלויים בגריל היישר ממטבחו של שף ארץ גשן
בית הקפה אנג'לו במודיעין, שבשני סניפיו נערכים אירועים, מוכר בסביבה בזכות האוכל הטרי, השירות האדיב, האווירה הנעימה וארוחת הבוקר שישנם כאלה שמגיעים מרחוק במיוחד בשבילה. וגם אנחנו מציעים – בוקר בקפה אנג'לו
גם אם חורף וקצת קשה להוציא את האף מתחת לפוך, ערב ולנטיין מתקרב אלינו, והוא מביא אתו סיבה טובה למסיבה ולחגיגה. ולרגל ההזדמנות הממשמשת ובאה, אספנו בשבילכם ארבעה ברים ומסעדות שישמחו לחגוג יחד אתכם את האהבה
ערב ולנטיין בפתח, ולרשותכם ארבע הזדמנויות מצוינות לחגוג את ערב האהבה עם מתנות מתוקות, שיותירו את בני הזוג שלכם כמהים לעוד (שוקולד). רק אל תשכחו שמותר לכם לאהוב כל השנה, לא חייבים לחכות ל-14 בפברואר
מיטבלים, מסעדת שף כשרה בלבה של ראש פינה, מציעה לכם ארוחה עם מנות איכותיות ומוקפדות, מטבח המשלב חדשנות ויצירתיות עם מטעמים מבית אימא, ועל הכול אמון השף יניב חדד. תושבי האזור ואורחי הצימרים – מוזמנים לעסקית
לכל מי שהוא תאב בשר, לכל מי שכמהה נפשו לפרגיות, לצלעות, לשיפודים או לנתחים נימוחים, לכל מי שמעולם לא הבין את פשר הקינואה והעלים הירוקים, בשבילכם אספנו ארבע מסעדות ומעדניות שמחכות לכם עם הבשר שאתם כל כך אוהבים
לכבודו של החורף, יש להוציא את התה מהנפטלין. אספנו בשבילכם עשרה מקומות שמציעים חליטות תה מיוחדות שתוכלו להתחמם אתן, ולא, לא מדובר כאן על כוס התה של ההסתדרות, גם לא על כוס התה של הממסד. רחוק מזה – פשוט תה טוב
קובי גוטהלף, השף של מסעדת טל טלה שבנווה דורון, עונה לנו על כמה שאלות ומסביר איך זה להיות שף שאוהב גבינה. למי שרוצה, הוא מוסיף גם מתכון לקיש פטריות וגבינות צאן, מהסוג שרק הוא, בית היוצר של טל טלה, יודע להכין
קולומבוס הכשרה שבהרצליה פיתוח, מסעדת ביסטרו שף בליווי השף והיועץ הקולינרי אייל קורנבליט, מציעה לכם ארוחה טובה לצד אווירה נעימה ומסוגננת ממש כמו באמריקה.
אספנו בשבילכם ארבע מסעדות שישמחו להביא את האוכל עד אליכם, בלי שתצטרכו להוציא את האף החוצה אל הקור או אפילו לבשל במטבח. ההצעה מתאימה למי שעסוק, למי שעורך ישיבות או אירועים בבית או למי שהוא סתם עצלן בחורף
כמה הצעות למסעדות ולמעדניות שמציעות לכם הצעות מפתות לכבוד ט"ו בשבט, חג האילנות, שאף על פי שבדרך כלל עובר אצלנו מבלי משים, חבל להתעלם ממנו – גם בגלל הפירות היבשים וגם כי כזו סיבה לחגיגה לא מגיעה כל יום
במסעדת סולו החלבית בקריית מוצקין מציעים לכם כמה הצעות עסקיות. מגוון מנות איטלקיות וסושי כשר, מחירים סבירים, מפלט ייחודי בנוף של הקריות, ואווירה נעימה שלא תרצו לפספס. באמצע יום העבודה או סתם כי אתם בסביבה