מסעדה חדשה במושב בני ציון שבשרון: פרנזו הוא ביסטרו שמציע בשעות הצהריים בלבד תפריט טוסקני מסורתי, צלילי אקורדיון וניחוחות מאפים ושמן זית. תתחדשו
במסעדת סופיה שבמלון ענבל בירושלים השף מוטי בוחבוט עושה לכבוד ט"ו בשבט כבוד לפירות יבשים, ומכין מאכלים מעניינים. הבאנו לכם כמה מתכונים מהמטבח שלו
לא משנה מה תספרו לנו על ארוחות בוקר בינות העצים והאוויר הצח, אנחנו מייחסים רומנטיקה להארד-קור-סיטי-לייף, ליד האוטובוסים והמדרכות הקשות. לפיכך, ארוחת בוקר בתל אביב היא מהאהובות עלינו. וכשתסיימו לקרוא, תחשבו כמונו
בימי שמש חורפית כאלו מומלץ לעזוב הכול ולהתחיל את היום בבית קפה על הים. לשבת מול הגלים, לקחת עוד רגע עם הקפה ולהזמין ארוחת בוקר ממש אבל ממש גדולה. הנה לכם המלצות לבתי קפה על הים
מסעדות בפארק המדע ברחובות: עסקיות צהריים, פאב לסוף יום העבודה, ארוחת בוקר עם חברים – יש כאן הכול. אספנו בשבילכם כמה המלצות לפעם הבאה שתשבו במשרד ותשאלו את עצמכם איפה כדאי לאכול
מסעדת הזקן והים הוותיקה מציעה שפע של דגים ופירות ים על רקע יפו המתאים להם כל כך. העסקה היא שאתם משלמים על המנה העיקרית ומקבלים יחד אתה 23 סוגי סלטים חופשי, מנה אחרונה, קפה או תה וקנקן לימונדה. שווה!
במהלך חודש המסעדות הקרוב (10 בינואר – 9 בפברואר 2013) מחזיקי כרטיס אשראי של חברת LifeStyle Plus יוכלו ליהנות במבחר מסעדות מתפריט ארוחה מיוחד ב-75 ₪ לסועד, 25 ₪ לילדים. אספנו בשבילכם כמה המלצות
שנת 2013 היא שנת העשור של NG בר & בשר בנווה צדק תל אביב, ולרגל החגיגות היא מתכבדת להזמין את חברי מועדון הלקוחות שלה להטבה חודשית מתחלפת. עדיין לא אכלתם ברווזים, חזירונים וארנבות בידיים? הגיע הזמן!
ראשון שאנטי באינדירה, המון סרטנים בשקד, פטריות בלבן וטעמי המזרח הרחוק ברשת ריבר. כל מה שקורה במסעדות
אחרי שבוע סוער מגיע הזמן להוציא את האף מהבית ואולי לראות קצת שיירי שלג בעיר הבירה. אספנו בשבילכם מסעדות פתוחות בשבת בירושלים, כדי שאחרי שיימסו אנשי השלג, אתם לא תישארו רעבים
מאז שנת 1995, קפה פרדיסו מחבר בין מזרח למערב ירושלים. התפריט שאינו כשר הופך את המקום לנקודת מפגש חשובה לחילונים בעיר הקודש, ובסמוך הוקמה P בריבוע - מהפיצריות הטובות בעיר. ומה בצהריים? ארוחה עסקית כמובן
Biggy Z הוא פאב חדש שנפתח בימים אלו ברחוב בוגרשוב בתל אביב, על שמו של החצוצרן ואגדת הג'אז חובב הברבן מניו אורלינס, זכריה ג'ונסון - בעליו של "מועדון הג'אז של ביגי זי" בניו אורלינס, שנפגע על ידי הורקין קתרינה ב-2005
המעדנייה של גולדשטיין מציעה תוספת מיוחדת על פי המתכון של הסבא של השף, לומיטו מצטרף ליום העסקים הקטנים עם הנחה מיוחדת ובספייסס מציעים לכם מבצע סוף שנה עד ל-15 בינואר. מבצעים במעדניות – לסוף שבוע טוב
נמל, רשתות דייגים ושפע של סלטים שמוגשים אל השולחן. מסעדות דגים ביפו – מהבורי ועד הקלמארי, מהכרובית בטחינה ועד הפוקצ'ה, מהחמאה והפטריות ועד שמן הזית
הגיבורים שהיו רגועים עד עכשיו ולא טרחו להזמין שולחן למסעדה הערב, אולי ייאלצו הערב לאכול את הכובע. לא נורא, מצאנו בשבילכם ארבע מסעדות שנכון לרגע זה עדיין נשארו להן כמה שולחנות פנויים. רק לחצו על הכפתור "הזמן שולחן"
מוזמנים לפתוח את השבוע עם אוויר צח, שדות ירוקים ואווירה רגועה במסעדה הכפרית לה פרובינציאל שבמושב גיאה. התפריט העשיר מציע מגוון מנות שמוכנות במקום, ובשעת צהריים מוצעת כאן כמובן ארוחה עסקית משתלמת
טעימה קטנה מהמיטב של סילבסטר 2013: כבד אווז חים ברוטב פירות יער, פטל, אוכמניות ודובדבנים בקימל, מרק ארטישוק וכמהין ביבנה מונטיפיורי, לוקוסים שלמים בהרברט סמואל וטרטר טונה על קרפצ׳ו בורי במאראבו. שתהיה שנה טובה
כבר הצענו לכם המון רעיונות למסעדות ולמסיבות בסילבסטר, אבל מה אם בא לכם השנה לחגוג אותו בבית? מה תגישו ליד השמפניה? ומה בעניין הקוקטיילים? הנה כמה הצעות מצוינות, שקיבלנו ממסעדות, למתכונים לסילבסטר
מי רוצה לרקוד על הבר? איפה שותים כל הלילה? איזו מוסיקה הולכת להטריף אתכם הערב? לכבוד שנת 2013 אספנו בשבילכם לא פחות מ-13 מסיבות סילבסטר שוות. התחלתם לספור לאחור?
פריים, ברחוב ראול ולנברג של רמת החייל בתל אביב, מציעה חלל גדול ואלגנטי, מוסיקת רקע, מסכים גדולים שבהם מועברים אירועי ספורט בשידור חי וקהל צעיר, שמגיע מאזור ההייט-טק בבניינים הסמוכים. ואם צהריים אז עסקית
אם החלל קטן ונעים וכולם מצטופפים ליד הברמן – זהו בר מצוין לבלות בו גם את הימים הקרים ביותר בחורף. אספנו בשבילכם ארבעה ברים חורפיים
סוף שבוע חורפי במיוחד לפנינו, אבל אנחנו לא מפחדים, כי השף צ'ארלי פדידה, השף מוטי בוחבוט, השף שאול בן אדרת והשף מיקי סויסה הביאו לנו מתכונים למרק. שיהיה חורף חם
סוף העולם מגיע בעוד פחות מיומיים, מספרות לנו השמועות על לוח השנה של בני תרבות המאיה. אספנו בשבילכם רשימה של דברים שאתם חייבים להספיק לפני שזה קורה, אז כדאי שתמהרו
למה אנחנו אוהבים טברנות בכלל ואת טברנות בתל אביב בפרט? כי החופשה בטורקיה זה כבר לא זה, כי אנחנו אוהבים ירקות טריים, שמן זית וגבינת פטה, כי אוזו גורם לנו להסמיק, ולפעמים גם לשבור צלחת ולצעוק "יאסו!"
פאפא'ס – טרטוריה איטלקית קלאסית ליד שוק הכרמל בתל אביב - מציעה תפריט שופע פסטות תוצרת הבית, פיצות דקיקות ומטעמי ים ויבשה. ובשעת צהריים, כמובן, ארוחה עסקית משתלמת, כדי שתיהנו מהחוויה האיטלקית התוססת בזול