מסיק הזיתים, הנערך במהלך חודש נובמבר, הוא הזדמנות מצוינת לדבר על סגולותיו של שמן הזית. בשביל ארז קומורובסקי, מייסד רשת לחם ארז ובית הספר לבישול גלילי, זו הזדמנות מצוינת לערוך סדנה בנושא איכויות ושימושים בשמן זית
''הבשר הוא כנראה האיכותי ביותר שאכלתי מימי, ואסף, שגר בטקסס כמה שנים, ומבין בבשר, מסכים איתי. נתח עבה, מתובל בדיוק, ועסיסי שזה כואב...''. מיכל שי נחשפה לארוחת הצהריים האטרקטיבית של מסעדת 2C, עם האוכל המשובח והנוף המנצח
''בצהריים שוקולד מריר שעוטף כמה פרלינים משובחים, ובהם אמרטו, אספרסו וטראפל ויסקי; ובערב פרלין ארל גריי משובח במיוחד, בטעמי תה סמיך וקרמל...''. מארזי המתנה של Roy שוקולד מושלמים מכל בחינה, להוציא אחת: הם נגמרים הרבה לפני החג
בית איש הענבים שביפו הוא המקום אליו הולכים, אם רוצים הרצאה על יין, בית פתוח לטעימות יינות, או ארוחת גורמה בשילוב יין. במהלך השבוע הקרוב יתרחשו שם שלושה אירועים כאלה. וניתן גם לקנות יין לפסח, מהאוסף של המקום
מקור שמה של העוגייה המסורתית של חג פורים, הוא בשפה היידית, ובמקור האוזניים היו בכלל כיסים. לכבוד החג שתיכף כאן, קצת מידע על אוזני המן, ארבע קונדיטוריות בהן ניתן להשיג אוזניים איכותיות במיוחד, וגם מתכונים
בירה היא לא סתם משקה אלכוהולי – היא תופעה חברתית. פונדק רמון, לרשת מלונות ישרוטל, משיק את פסטיבל הבירה הראשון שלו, הכולל הרצאות על בירה, סדנאות בישול בבירה, הכרת מבשלות אקזוטיות ועוד. הכל סובב סביב משקה החיים
על דרך המסחר העתיקה דרך המשי נסחרו לא רק בדים, בשמים ואבני חן– אלא גם סודות קולינריים. השף ישראל אהרוני מסביר מה הקשר בין פסטה לדים-סאם, ומחלק מתכונים רלוונטיים, בשתי סדנאות מיוחדות שיערכו בסניפי לגעת באוכל
במהלך שלושת סופי השבוע הקרובים, בין התאריכים 30 בנובמבר ועד 15 בדצמבר 2007, יערך פסטיבל טעם כנרת, הכולל מגוון סיורים חוויתיים ואירועים קולינאריים, ובהם גם סדנאות בישול ייחודיות. הנה פירוט על כמה מהן
כבר מעל 52 שנים, באותו הרחוב הירושלמי, מתפקד לו קפה רימון על שני המישורים, הבשרי והחלבי. בשני אגפיה של המסעדה הכשרה מוגשים מרקים, כריכים, טוסטים וסלטים, ועוד מגוון מנות שיערבו לחיך המשפחה כולה, הורים וילדים
במסעדת יקינטון נודלס בר ניתן ליהנות מכל העולמות: היא ממוקמת ממש על הדרך, בצומת בית השיטה, במיקום נוח להפליא למטיילים בצפון. מגוון המנות, בסגנון אסייתי, גדול, המחירים לא יקרים, וכיף ונעים לאכול בה, גם עם ילדים
הרצאות על גבינות ומוזיקת ג'ז. טיול ג'יפים וטעימת יינות קינוח. סדנה להכנת גבינה ביתית והרצאה על יינות מבעבעים. בסוף השבוע הקרוב יתקיים בפונדק רמון שבנגב סופשבוע גורמה של גבינות ויין. הפינוק המושלם לתחילת החורף
''התיאוריה הופכת לפרקטיקה אל מול עינינו המשתאות: יניב מרוקן מח מעצמות להכנת רביכה, צולה על הפלטה מדליוני פילה, וחולק איתנו טיפ...'' בארבע שעות של סדנה בלגעת באוכל, למדה מיכל שי על בשר יותר ממה שידעה אי פעם
רוצים להיכנס למטבח ולא יודעים איך? מתים לבשל ארוחה רומנטית, אבל בקושי מצליחים להרתיח מים לקפה? סדנת בישול לרווקים של פורשף תלמד אתכם את יסודות הבישול הפשוט והבסיסי. מכאן ועד ארוחות גורמה הדרך קצרה
מחפשים תעסוקה לילדים בחגים? סדנאות הבישול של רשת ספייסס מספקות לילדים חוויה מלאת כיף ואתגר, שלא רק שהן מעסיקות אותם לשעתיים– הן גם יוציאו אותם בשלנים, כאלה שלהוטים לעזור במטבח, ואפילו תורמים רעיונות
במסעדת ויליג' גרין הירושלמית יכולים הילדים לבחון את דלפק השירות העצמי, לבחור בעצמם מה ישב להם בצלחת, ליהנות מפיצה, ספגטי או לזניה, ולרוץ לשחק במתקנים שבחצר. ההורים ידעו שהם בעצם אכלו אוכל בריאות
מרלו חדש של יקבי עמק האלה, השמפניה הכשרה היחידה בארץ, שיתוף פעולה מיוחד לקראת החגים הכולל שיכר וכלי הגשה, סדנאות בירה לקהל הרחב במרכז הבירה הארצי, ושיתוף פעולה יוצא דופן, בין יקבי עמק האלה לבית הגלגלים
עבור יעל מילשטיין, המקימה של ''שוקולדה'', שוקולד הוא כמו חבר, מאהב, בן זוג. בסדנת שוקולד זוגית בת חמש שעות, למדו מיכל שי ובן זוגה להכין גנאש, לעשות טמרפינג וליצור פרלינים וטראפלס, וגם כמה דברים על אהבה
לא חייבים לבחור בין תפריט עדכני ואנין לבין ערב משפחתי עם הילדים: בצ'ויה האסייתית אוהבים ילדים, ומפנקים אותם בארוחות חינם על קניית ארוחה להורים, ובהפתעות נוספות