המנה העיקרית הייתה מיוחדת: סטייק פרגית ג'קרטה עשוי בגריל ומוגש ברוטב חלב קוקוס וחצילים, עם תבלון מהמם של קארי ירוק, שום, צ'ילי, ריחן טרי, כוסברה ולימון שהוגש עם אורז אסיאתי
אתם מכירים את התחושה בה אתם נכנסים למסעדה שנפתחה לאחרונה, ואומרים לעצמכם עוד בטרם הוגש מזון לפיכם כי יש פה סיפור הצלחה?
''אם בא לך לשתות עראק-תשתי עכשיו, אל תדחי למועד אחר. את אף פעם לא יודעת מה יהיה מחר''. (שתיין עראק ותיק, בחנות המשקאות של חינאווי ביפו)
התפריט מורכב ממנות איטלקיות טעימות להפליא במחיר שלא מרוקן את הכיס ומאפשר לחזור שוב. המלצרית טרחה לציין כי התפריט הוא בהחלט בסיס לשינויים ואני ממליצה לשמוע את כל מה שיש לשף להציע לפני שמזמינים.
הראפ היה טעים מאוד, הבצק המגולגל בשילוב הסלמון והגבינה היה נעים מאוד לחיך ונתן הרגשה מעודנת ולא כבדה לארוחת הבוקר
פטריות שמפיניון במעטפת קראנצ'ית ממולאות בגבינת עיזים ואגוזי מלך על רוטב אלפרדו היו פיקנטיות וקצרו תשואות רבות בשולחן. גם הפטריות בטמפורה (בצק בירה)
הצטיינו בטעמם נתחוני העוף האפגני המעושנים ,עוף הטיקה ,והבונה גוש שהיא מנה יצירתית הכוללת קוביות בקר מבושלות ברוטב נענע ועגבניות אשר יצרו ניגוד מתוחכם בפה