פצצת פלרמו

פצצת פלרמו

תיאור המתכון

גלידת וניל מטוגנת, בציפוי קוקוס, שקדים ואגוזים ברוטב קרמל



מרכיבים

אופן ההכנה

לוקחים את הכדור גלידה ומצפים אותו בתערובת של הקוקוס שקד, אגוז ופירורי לחם.
משם – להקפאה עמוקה של 3-2 שעות, ואז לחמם שמן עמוק ולטגן בזהירות עד לקבלת גוון זהוב מבחוץ.
מעל הכל מזלפים רוטב קרמל סמיך ומתקתק ומגישים עם זיקוק למען מראה הפצצה

הערות

המתכון באדיבות השף פיטר בורסלנד, ממסעדת פסטורי


קישורים:
מסעדת פסטורי
המתכון באדיבות
מסעדת פסטורי תרשיש 7, בין נפטון למלון קיסר, חוף צפוני, אילת הצג טלפון