מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני לחמים ו מאפים> כופתאות לחם במילוי גבינה פיקנטית

כופתאות לחם במילוי גבינה פיקנטית

כופתאות לחם במילוי גבינה פיקנטית

תיאור המתכון

מתכון לשבועות

מרכיבים

אופן ההכנה

+ מוציאים את התוכן הרך של הלחם ומרטיבים במים. סוחטים היטב ומחלקים ל-6 כדורים (כמו בצק). משטחים כל כדור לחם לעיגול.
+ מערבבים גבינות ותבלינים. יוצרים מהתערובת שישה כדורים קטנים. מניחים במרכז כל עיגול לחם כדור גבינה ומהדקים סביבו את בצק הלחם.
+ מטגנים את הכופתאות בשמן עמוק, עד שהם מזהיבים קלות. מעבירים לנייר סופג

הערות

גיוונים ומליות אחרות:
- כופתאות שניצל: לפני הטיגון מגלגלים את הכופתאות בציפוי של שניצל (קמח, ביצה טרופה ופירורי לחם).
- מלית פסטו-יוגורט: מערבבים 1 כף פסטו עם 250 גרם גבינת יוגורט.
- מלית אמנטל: מגררים גבינת אמנטל עם עירית קצוצה.
- מלית פטריות: מטגנים בצל קצוץ דק, מוסיפים סלסילת פטריות חתוכות לרבעים, מתבלים ומקפיצים. מצננים, מוסיפים 250 גרם גבינת יוגורט ומערבבים.

המתכון השתתף בתחרות מתכוני שבועות של 2eat ו-4chef