מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגיות> אל גריבה – משקדים

אל גריבה – משקדים

אל גריבה – משקדים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לאל גריבה – משקדים ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מערבבים את כל החומרים יחד- חוץ מהשקדים - עד שמתקבלת

עיסה אחידה. לאחר שהעיסה אחידה מוסיפים את שקית השקדים הטחונים

עד לקבלת עיסה אחידה שוב.
שמים נייר אפיה בתבנית אפיה ומסדרים

שורות עם רווחים סבירים שהעוגיות לא ידבקו.
חשוב מאוד - ליצור ע י ג ו ל י ם קטנים מהבצק

(ללא מעיכה אפילו קלה) ומסדרים את העיגולים

ואופים בתנור מחומם מראש למשך 20 דקות

לערך בחום של 180 מעלות.
עוגיות עדינות ויש לבדוק שלא ישרפו באפיה.

לאחר שמתקררות יש לפזר אבקת סוכר.
לגיוון: לערבב אבקת סוכר עם אבקת

קינמון ולפזר- טעים!


קישורים:
המתכון באדיבות אתר