מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

פדוואלוס

פדוואלוס

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפדוואלוס ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

ללוש היטב את החומרים עד לקבלת עיסה הומוגנית. העיסה צריכה להיות אחידה, לא דביקה ולא קשה מדי.

לרדד את הבצק והשיטה הטובה ביותר היא לחתוך חתיכות ולהעביר במכונת פאסטה לקבלת רצועות דקיקות באורך של כ- 30-40 ס"מ.

לחמם היטב שמן עמוק לטיגון, לקמח קלות!!! את הרצועות שלא יידבקו ולהכינם לטיגון. לוקחים רצועה , מכניסים לאחת השיניים של המזלג ומטגנים תוך גדי ערבוב...עד לקבלת העוגייה מגולגלת כולה ומטוגנת באופן אחיד- כולה


הערות

לשים לב:עוגיות אלה הן עדינות, פריכות ונשרפות מהר...אין להיות בצ'אט ולעשות אותן, אין לכתוב בפורום יש להיות רק ליד סיר הטיגון...שיהיו אסטטיות ומטוגנות בדיוק במידה.

לאחר הצינון יש לפזר עליהן אבקת סוכר ולהגיש- בתאבון!!!


קישורים:
המתכון באדיבות אתר "קוסקוס"