כפיתת- על האש
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכון מרוקאי
מרכיבים
- 1/2 ק''ג בשר טחון
- 2 בצלים גדולים (רצוי טחון עם הבשר(
- 1/2 צרור פטרוזיליה
- כף גדושה אריסה ביתית
- כפית גדושה כמון מזרחי
- 4-5 שיני שום כתוש
- פלפל שחור לפי טעם
- כף גדושה שמן בישול
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים יחד וליצור קציצות בגודל קטן עד בינוני ולהניח על האש משני הצדדים כמה דקות עד לקבלת גוון מבושל.
למי שלא מסתדר עם המנגל את אותו הדבר אפשר לעשות בתנור הביתי על תוכנית ''גריל'', אפשר לשים במולטי שף, ואפשר במחבת ברזל המיוחדת לצלייה על האש.
בכל המצבים- התוצאה טעימה.
קישורים:המתכון באדיבות אתר "קוסקוס"