מתכון- סלט טאבולי
- מתאים ל: 8 מנות
- זמן הכנה: 20 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
סלט טאבולי.
מרכיבים
- ½ 1 כוסות בורגול דק
- 10 גבעולי נענע טריים (עלים בלבד)
- 3 עגבניות קשות
- צרור פטרוזיליה (עלים בלבד)
- 2 גבעולי בצל ירוק
- מיץ מלימון אחד
- 4 כפות שמן זית
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
1. מבשלים את הבורגול כעשר דקות, עד לספיגת המים בגרגרי הבורגול ומעבירים לקערה.
2. חותכים את העגבניות לקוביות קטנטנות ומוסיפים לקערה.
3. קוצצים את הנענע , הפטרוזיליה והבצל הירוק ומוספים לקערה.
4. מטבלים בשמן, בלימון, במלח ובפלפל ומצננים במקרר.
הערות
המתכון באדיבות אנונימוס- עמותה לזכויות בעלי חיים.
veg.co.il