מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > פסטה ואטריות צמחוניים> מתכון- פסטה עם ברוקלי

מתכון- פסטה עם ברוקלי

מתכון- פסטה עם ברוקלי

תיאור המתכון

פסטה עם ברוקלי.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מבשלים את הפנה לפי הוראות היצרן ומסננים.

2. בינתיים, מחלקים את הברוקולי לפרחים קטנים, ומבשלים במים רותחים במשך כעשר דקות, עד להתרככותו (אם משתמשים בברוקלי קפוא - זמן הבישול קצר יותר).

3. מסננים את הברוקולי ומערבבים עם הפנה.

4. מניחים את הבזיליקום או את התיבוליות בסיר קטן, מוסיפים את השום, המלח, הפלפל והשמן, מביאים לרתיחה ומערבבים (אפשר גם במיקרוגל).

5. מוסיפים את תערובת השמן החם לפסטה, מערבבים ומגישים חם

הערות

המתכון באדיבות אנונימוס- עמותה לזכויות בעלי חיים.
veg.co.il