מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > פסטה ואטריות צמחוניים> מתכון- פנה עם אספרגוס

מתכון- פנה עם אספרגוס

מתכון- פנה עם אספרגוס

תיאור המתכון

פנה עם אספרגוס, יין ושמנת צמחית

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מבשלים את הפסטה במים לפי הוראות היצרן ומסננים.

2. בינתיים מכינים את הרוטב: מסלקים את החלקים ה"עציים" של האספרגוס ומקלפים את הקליפה במקומות שהיא עבה. חותכים לחתיכות באורך כשלושה ס"מ.

3. מבשלים את האספרגוס החתוך במים רותחים עד להתרככותו (כעשר דקות) ומסננים.

4. קוצצים את הבצל, ממיסים את המרגרינה ומטגנים את הבצל עד להזהבתו.

5. מוסיפים את האספרגוס למחבת, מטגנים כדקה ומוסיפים את היין והשמנת.

6. מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם ממשיכים לבשל על אש נמוכה עד שהרוטב מסמיך.

7. יוצקים את הרוטב מעל הפסטה ומגישים חם.

הערות

המתכון באדיבות אנונימוס- עמותה לזכויות בעלי חיים.
veg.co.il