מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

מתכון- פטאי

מתכון- פטאי

תיאור המתכון

פטי- תבשיל אטריות תאילנדי.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. משרים את האטריות בקערה עם מים רותחים למשך 3 דקות, מסננים ומחזירים לקערה.

2. בינתיים מכינים את הרוטב: מערבבים 2 כפות סוכר, 2 כפות רוטב הסויה, 2 שיני שום, רבע כוס שמן, כפית חמאת בוטנים וקורט מלח.

3. שופכים את הרוטב לקערת האטריות ומערבבים, עד שהרוטב נספג בכל האטריות.

4. חותכים את הכרוב ואת הגזר לרצועות ופורסים את הבצל.

5. מקפיצים בווק 3 שיני שום מעוכות, את הגזר, הכרוב, הבצל והנבטים.

6. מוסיפים כפית סוכר חום ו-3 כפות רוטב סויה, מוסיפים את האטריות, מקפיצים שתי דקות נוספות ומורידים מהאש.

7. מפזרים מעל בוטנים ומגישים חם.

הערות

המתכון באדיבות אנונימוס- עמותה לזכויות בעלי חיים.
veg.co.il