מתכון- ניוקי פסטו
- מתאים ל: 5 מנות
- זמן הכנה: 0 seu,
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
ניוקי פסטו מרכיבים צמחיים בלבד.
מרכיבים
- כוס דחוסה של עלי בזיליקום
- 3 שיני שום
- ¼ כוס שמן זית
- כף צנוברים
- מלח
- פלפל
- חבילת ניוקי (500 גרם)
אופן ההכנה
1. מערבלים במעבד מזון את עלי הבזיליקום, השמן, השום והצנוברים עד לקבלת עיסה חלקה.
2. מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם.
3. מכינים את הניוקי לפי הוראות היצרן: מרתיחים שני ליטר מים ובזמן שהמים רותחים מכניסים את הניוקי לסיר. לאחר כשתי דקות, שהניוקי צפים על פני המים, מסירים מהאש ומסננים.
4. יוצקים את הרוטב על הניוקי ומגישים חם.
הערות
המתכון באדיבות אנונימוס- עמות לזכויות בעלי חיים.
veg.co.il