חיפוש מסעדה / מציאת שולחן פנוי
חיפוש מתקדם
:
מסעדות, בתי קפה, פאבים וברים
הצטרף לקבוצה בפייסבוק
בתי קפה ברים ואלכוהול כשר אירועים במסעדות מתכונים משלוחים
מסעדות באייפון
מועדון
פורום מסעדות
המומלצים
תכנון אירוע - 2eatפרויקט מטייליםמסעדות אילתחיפה והקריות
הסקר שבועי
הקיץ כבר כאן


מאמרים ראשיים
שף בשקט
ברים, יין ואלכוהול
קפה ובתי קפה
מסעדות בעולם
סדנאות בישול
אוכלים עם ילדים
מסעדות כשרות
סופרים קלוריות
כלים ומאכלים
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
תוספות
עוגות, קינוחים, מתוקים
משקאות
מתכוני מסעדות
מתכוני דיאטה
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק מיסו

חיפוש מתכון




שלח לנו מתכון

מרק מיסו

  • מתאים ל: 5
  • זמן הכנה: עד שעה
  • רמת מיומנות: בינוני

מרכיבים

  • 800 מ''ל מים קרים ( כ – ½ 3 כוסות )
  • 2 כפיות שטוחות של אבקת דאשי
  • חופן אצות וואקמה
  • 4 כפות מיסו לבן
  • 1 בצל ירוק קצוץ דק
  • ½ חבילת טופו חתוך לקוביות קטנות
  • ניתן להוסיף פטריות שמפניון פרוסות דק

מרק מיסו
אופן ההכנה

1. משרים את אצות הוואקמה למשך חצי שעה, מסננים וקוצצים
2. מרתיחים את המים, מוסיפים את אבקת הדאשי, מערבבים היטב ומנמיכים את האש
3. מוסיפים את אצות הוואקמה ומבשלים כ – 10 דקות.
4. מכבים את האש, מוסיפים את המיסו וטורפים היטב. ( לא לתת למיסו להגיע לרתיחה )
5. מוסיפים את הטופו.
6. מחממים מעט לפני ההגשה ( לא מביאים לרתיחה )
7. להגשה : שמים בקערית בצל ירוק ופטריות, ויוצקים מעל את המרק.

הערות

המתכון באדיבות אנינים - אמנות קולינרית מן המטבח
סדנאות בישול


צמחוני



תגובות
  1. בשרי בהחלט
    אחת  (02/12/2011 11:41:00)
    אבקת דאשי עשויה מבשר ועצמות דגים.

חיפוש מסעדה לפי אזורחיפוש מסעדה לפי סוגחיפושים פופולארייםמידע ברשתאודות 2eat
כל הזכויות שמורות ל - 2eat.co.il | תנאי שימוש | מפת אתר מצא אותנו ב-‪Google+‬‏