חיפוש מסעדה / מציאת שולחן פנוי
חיפוש מתקדם
:
מסעדות, בתי קפה, פאבים וברים
הצטרף לקבוצה בפייסבוק
בתי קפה ברים ואלכוהול כשר אירועים במסעדות מתכונים משלוחים
מסעדות באייפון
מועדון
פורום מסעדות
המומלצים
תכנון אירוע - 2eatויגן פרנדליפרויקט מטייליםמסעדות אילתחיפה והקריות
הסקר שבועי
ארוחת חג במסעדה


מאמרים ראשיים
שף בשקט
ברים, יין ואלכוהול
קפה ובתי קפה
מסעדות בעולם
סדנאות בישול
אוכלים עם ילדים
מסעדות כשרות
סופרים קלוריות
כלים ומאכלים
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
תוספות
עוגות, קינוחים, מתוקים
משקאות
מתכוני מסעדות
מתכוני דיאטה
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות בשריות> כבד קצוץ פולני

חיפוש מתכון




שלח לנו מתכון

כבד קצוץ פולני

  • מתאים ל: 8-10
  • זמן הכנה: 20 דקות
  • רמת מיומנות: קל

תיאור המתכון

אין חג יהודי בלי כבד קצוץ, והמתכון הנ''ל הוא חגיגה של ממש


מרכיבים

  • כחצי קילו כבד עוף טרי ונקי מגידים ונימים
  • 4 בצלים גדולים פרוסים
  • 5 ביצים קשות
  • 5 פרוסות חלה או לחם לבן רטובות במים וסחוטות היטב או בפסח, מצות רטובות
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • כף אבקת מרק עוף
  • מעט שמן רגיל לטיגון

כבד קצוץ פולני
אופן ההכנה

1.מטגנים את הבצל על אש גבוהה עד שהוא מתחיל להזהיב, מכסים במכסה ומנמיכים את האש. ממשיכים לבשל עד שהבצל מקבל גוון קרמלי.
2.מוציאים את הבצל מהמחבת ושומרים בקערה בצד. מוסיפים מעט שמן ובמחבת חם מאוד מטגנים את הכבדים טיגון קצר עד שהם מוכנים ורק החלק הפנימי ביותר שלהם נותר ורדרד. בסוף הטיגון מוסיפים את אבקת המרק, מערבבים ומכבים את האש.
3.מכניסים את כל מרכיבי המתכון למעבד מזון וטוחנים בטחינה קצרה כך שהכבד נשאר גושי, או בטחינה ארוכה עד שהוא הופך לממרח חלק. טועמים ומתקנים תיבול. שומרים בקירור ומגישים בתוספת מלפפונים חמוצים ומצה.





תגובות

חיפוש מסעדה לפי אזורחיפוש מסעדה לפי סוגחיפושים פופולארייםמידע ברשתאודות 2eat
כל הזכויות שמורות ל - 2eat.co.il | תנאי שימוש | מפת אתר מצא אותנו ב-‪Google+‬‏
קבל הצעה לאירוע

קבל הצעה לאירוע במסעדה

[X]
לאירוע במסעדה בהתאמה אישית- השאר פרטים ואנו נחזור אליך עם ההצעות המתאימות ביותר. השירות, כמו תמיד- חינם!
השאירו פרטים