מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

כבד קצוץ פולני

כבד קצוץ פולני

תיאור המתכון

אין חג יהודי בלי כבד קצוץ, והמתכון הנ''ל הוא חגיגה של ממש


מרכיבים

אופן ההכנה

1.מטגנים את הבצל על אש גבוהה עד שהוא מתחיל להזהיב, מכסים במכסה ומנמיכים את האש. ממשיכים לבשל עד שהבצל מקבל גוון קרמלי.
2.מוציאים את הבצל מהמחבת ושומרים בקערה בצד. מוסיפים מעט שמן ובמחבת חם מאוד מטגנים את הכבדים טיגון קצר עד שהם מוכנים ורק החלק הפנימי ביותר שלהם נותר ורדרד. בסוף הטיגון מוסיפים את אבקת המרק, מערבבים ומכבים את האש.
3.מכניסים את כל מרכיבי המתכון למעבד מזון וטוחנים בטחינה קצרה כך שהכבד נשאר גושי, או בטחינה ארוכה עד שהוא הופך לממרח חלק. טועמים ומתקנים תיבול. שומרים בקירור ומגישים בתוספת מלפפונים חמוצים ומצה.