חיפוש מסעדה / מציאת שולחן פנוי
חיפוש מתקדם
:
מסעדות, בתי קפה, פאבים וברים
הצטרף לקבוצה בפייסבוק
בתי קפה ברים ואלכוהול כשר אירועים במסעדות מתכונים משלוחים
מסעדות באייפון
מועדון
פורום מסעדות
המומלצים
תכנון אירוע - 2eatויגן פרנדליפרויקט מטייליםחיפה והקריות
הסקר שבועי
מה ילדים אוכלים במסעדה?


מאמרים ראשיים
שף בשקט
ברים, יין ואלכוהול
קפה ובתי קפה
מסעדות בעולם
סדנאות בישול
אוכלים עם ילדים
מסעדות כשרות
סופרים קלוריות
כלים ומאכלים
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
תוספות
עוגות, קינוחים, מתוקים
משקאות
מתכוני מסעדות
מתכוני דיאטה
כד השמן בחוות צוק .... פסטילעטקס - חנוכה במסעדת סנדר .... חנוכה באינדירה .... ספיישל מרקים בינאיס .... אקס פקטור מגיעה לקפה יפו .... ג'אם בר- מסעדה צמחונית טבעונית חדשה בחיפה .... מסעדת יקב תשבי מחליפה תפריט .... סופגניות טבעוניות במסעדת Village Green .... חוגגים את חנוכה בחוות דרך התבלינים .... תפריט החורף החדש של שלו ביער .... סופ"ש גבינות ויין ב"הגושרים מלון בטבע" .... מסעדת יאניביצ'י החדשה בבוסתן הגליל .... חנוכה בחווית הרוכבים .... עסקיות צהריים ב- Village Green .... פורטו מציע ספיישל של צלחת שרקוטרי .... העסקית הכי שווה בעיר בדלידה .... תחרות "סבתא בישלה..." בכתית! .... תפריט סתיו במסעדת "אדמה בקתה קולינארית" .... חדש ברשת wolfnights - המבורגר טבעוני! .... חורף של מרקים במטבחון .... סתיו מתוק באנדיב אשדוד .... חורף חם באגאדיר: תפריט אוכל ואלכוהול חדשים .... מסעדת "מדיטה" משיקה תפריט עסקיות צהריים .... מסעדת משק ברזילי מציגה את תפריט חשוון .... TYO פותחת גם בשבת צהריים .... חורף שבת ב"טשרניחובסקי 6" .... ארוחות הבראנץ' בימי שבת במלון אמריקן קולוני .... מלון וולדורף אסטוריה מציע ארוחת בוקר יוקרתית .... דרבי בר פורט TLV מפנקת את רצי המרתון ....
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות בשריות> כבד קצוץ פולני

חיפוש מתכון




שלח לנו מתכון

כבד קצוץ פולני

  • מתאים ל: 8-10
  • זמן הכנה: 20 דקות
  • רמת מיומנות: קל

תיאור המתכון

אין חג יהודי בלי כבד קצוץ, והמתכון הנ''ל הוא חגיגה של ממש


מרכיבים

  • כחצי קילו כבד עוף טרי ונקי מגידים ונימים
  • 4 בצלים גדולים פרוסים
  • 5 ביצים קשות
  • 5 פרוסות חלה או לחם לבן רטובות במים וסחוטות היטב או בפסח, מצות רטובות
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • כף אבקת מרק עוף
  • מעט שמן רגיל לטיגון

כבד קצוץ פולני
אופן ההכנה

1.מטגנים את הבצל על אש גבוהה עד שהוא מתחיל להזהיב, מכסים במכסה ומנמיכים את האש. ממשיכים לבשל עד שהבצל מקבל גוון קרמלי.
2.מוציאים את הבצל מהמחבת ושומרים בקערה בצד. מוסיפים מעט שמן ובמחבת חם מאוד מטגנים את הכבדים טיגון קצר עד שהם מוכנים ורק החלק הפנימי ביותר שלהם נותר ורדרד. בסוף הטיגון מוסיפים את אבקת המרק, מערבבים ומכבים את האש.
3.מכניסים את כל מרכיבי המתכון למעבד מזון וטוחנים בטחינה קצרה כך שהכבד נשאר גושי, או בטחינה ארוכה עד שהוא הופך לממרח חלק. טועמים ומתקנים תיבול. שומרים בקירור ומגישים בתוספת מלפפונים חמוצים ומצה.





תגובות

חיפוש מסעדה לפי אזורחיפוש מסעדה לפי סוגחיפושים פופולארייםמידע ברשתאודות 2eat
כל הזכויות שמורות ל - 2eat.co.il | תנאי שימוש | מפת אתר מצא אותנו ב-‪Google+‬‏
קבל הצעה לאירוע

קבל הצעה לאירוע במסעדה

[X]
לאירוע במסעדה בהתאמה אישית- השאר פרטים ואנו נחזור אליך עם ההצעות המתאימות ביותר. השירות, כמו תמיד- חינם!
השאירו פרטים