Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני קציצות > קציצות טלה עם רוטב עגבניות וזיתי קלמטה

קציצות טלה עם רוטב עגבניות וזיתי קלמטה

קציצות טלה עם רוטב עגבניות וזיתי קלמטה

תיאור המתכון

מתכון של מסעדת מזטי

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מערבבים את הבשר יחד עם שאר מרכיבי הקציצות, מכינים מהם קציצות קטנות ומטגנים במחבת עם מעט שמן. שמים בצד
2. מכינים את הרוטב: מבשלים את מרכיבי הרוטב (לבד מהזיתים) כחצי שעה. מוסיפים את הזיתים , יוצקים על הקציצות ומגישים חם.


קישורים:
מסעדת מזטי
המתכון באדיבות
מסעדת הברזל 34 ברזל 34, רמת החייל, תל אביב הצג טלפון