מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

סלט חציל אפוי

סלט חציל אפוי

תיאור המתכון

למשפחת האפויים בתנור, מצטרף שחקן חיזוק חדש: החציל. בשילוב של טחינה ומיץ לימון, תקבלו מנה מקורית וטעימה במיוחד.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. שורפים את החצילים בתנור או בגריל עד שהם מתרככים, מוציאים את התוך ומניחים במסננת.
2. מערבבים את הטחינה, המים השום והמלח לרוטב אחיד.
3. מסדרים את החציל בצלוחיות ויוצקים את הרוטב מעל.
מפזרים מעל את עלי הרוקט, שמן הזית, הלימון וגרגירי החומוס ומגישים

המתכון באדיבות
מסעדת מיתוס ויצמן 2, מגדל אמות השקעות , תל אביב הצג טלפון