שרימפס בשמנת, ויסקי ופרומעז, מתכון של מסעדת פרנג'ליקו
- מתאים ל: 2 מנות
- זמן הכנה: 7
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
שרימפס מוקפץ בשמנת, ויסקי פרומעז עם פלחי מנגו ושמיר קצוץ מעוטר בכרישה מטוגנת
מרכיבים
- 32 יח' שרימפס בינוני
- 1 כף חמאה צהובה
- 10 גרם גבינת פרומעז
- 150cc ויסקי (מומלץ ג'ימסון)
- 200cc שמנת מתוקה 42% שומן
- חופן פלחי מנגו טרי
- חופן שמיר קצוץ
- קורט מלח
- קורט פלפל
אופן ההכנה
ממיסים את החמאה במחבת, שופכים את השרימפס, מקפיצים במהירות עד לסגירתם, מוסיפים את גבינת הפרומעז, את השמיר, המנגו, המלח והפלפל.
לאחר מכן שופכים את הויסקי בזהירות כי זה מעט דליק, מאדים עוד כדקה עד שהאלכוהול מיתאדה, מוסיפים את השמנת ומצמצמים עד לסמיכות הרצויה.
הערות
זמן בישול: 5 דקות
על אש בינונית
קישורים:פרנג'ליקו