קדרת פירות ים בשמנת וברנדי של מסעדת פרנג'ליקו
- מתאים ל: 2 מנות
- זמן הכנה: 15 דקות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
קדרת פירות ים בשמנת ברנדי בניחוח גבינת רוקפור ומחית עגבניות מיובשות.
מתאים לאוהבי פירות ים.
מרכיבים
- 1 כף חמאה צהובה
- 12 יח' שרימפס בגודל בינוני
- 150 גרם גרם קלאמרי נקי
- 8 יח' מולים ניו-זילנד פתוחים
- 8 סרטנים כחולים בינוניים
- 150cc ברנדי, מומלץ vs otrd
- 1 כפית מחית עגבניות מיובשות
- 50 גרם גבינת רוקפור
- חופן פטרוזיליה קצוצה
- קורט מלח
- קורט פלפל
- 1 כפית שום כתוש
- 250cc שמנת , 42% שומן
אופן ההכנה
מחממים את החמאה ומוסיפים בהדרגה את הסרטנים, המולים, השרימפס והקלאמרי, מקפיצים עד לסגירה.
מוסיפים את מחית העגבניות, הפטרוזיליה הקצוצה, השום הכתוש, המלח והפלפל ושופכים בזהירות את הברנדי ומשלהבים עד לאידוי האלכוהול. מוסיפים את השמנת והגבינה עד לצימצום הרצוי. מכבים ומגישים.
הערות
זמן בישול: 10 דקות
על אש בינונית
קישורים:פרנג'ליקו